Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és a mikor kiérsz az aszfaltra kövér gáz és földkörüli pályár áll a motor
Arról is mondják, hogy nem eccerű. De nekem elég a mi agyagos erdőnk is
Spéci hátsógumin már én is gondolkodtam. Átfúrkodni és csavarok bele
Vagy a helikopter
De egyébként olyan emelkedőn, ahol csizmában nem lehet megállni, mert lecsúszol, alkalmasint fel lehet menni motorral. CSak jól neki kell bokszolni
Erre van a fogaskerekű...
Egy lapátos hátsókerék, amilyet hillclimbre használnak- vagy lánctalp!
Igen az.
Bauxitbánya egyébként?
jaja mondom én eszméletlen jó móka volt
Most hétvégén én se tuttam volna ott felmenni. Seggen csúszni csak lefelé lehet
Nekem is rendszeresen benne marad...
Fel lett véve kérdés az hogy beleteszi-e...
Állitolag az orbán tulajdona már nemmüxik,körbe erdö(aztmondják sok a környezetbuzizo)amit hanyagolni kell.A fauba nemszabad lemotorozni mert a helyiek(jogosan)nemdijkazzák.Van köves(nagy szemétnek hivjuk )része,zakoesetén elég kartékonytud lenni(motorra-ruhára-emberre)nem szeressem azt a részt .Amugy van többféle nehézségü rész+ sok kijárt sirató szerüség is nekem tetszik ha nem ennyire dzsuvás...
lusta
Van arról vidi, amiről beszéltek?
Vazz akkor tényleg lista vagy ha bepisálsz Én ezt fél liter pálesz után szoktam csinálni...
nekem ilyen kipuff dugóval volt....rugtam rugtam,semmi...tök más hangja volt és nem értettem hogy mi van fater oda jött,kivette röhögve,azt mondta akkor most próbálkozz...
Az zsír...
Amíg Ózsdon laktam, nekem sem volt probléma a mozgáshiány. Csak mióta bekerültem ebbe a Bp nevű darálóba, engem is őröl rendesen...
Előtte erdő mellett lektam, kertes házban, szlovák határtól 5 km-re, jó kis dombos vidéken. Mindig az erdőben lógtunk, meg volt fizikai munka is rendesen. De itt már WC-re is lustaq vok kimenni néha
(oszt bepisálok)
Hát nikk amilyen agyagban mi mentünk hidd el azon nem menne fel senki egy 45 fokos lejtőn 8 éve endurozgatok többek szerint nem is csinálom szarul tom mit beszélek....
Ja, mongyuk kettőötvenes jávánál bejön, amit gondoltál. De membrános motornál nem annyira
Na, akkor meg azért jó és kész
Hidd el, ezen fel is szoktunk menni. Lendület kérdése az egész
Inkább jó nedvszívó,mint kényelmes viselet
Mér? Ez azt jelenti, hogy nemcsak hordani jó, de kiváló nedvszívó is
Régi első komolyabb gépem egy kdx 250 volt. Mikor autós (autószerelő vagyok) szemmel belenéztem, csodálkoztam, hogy ez a szar kétütemű annyit dolgozik vissza, hogy olajos a légszűrő
Aztán mikor olvastam a kezelésiben angolról fordítgatva, hogy: a keverékolajba megmártogatva majd jól kinyomkodva , akkor már végleg nem értettem az egészet. De aztán rájöttem, mi a péró van