Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem működött abszolut..... nem is zárt és nem is nyitott.... mintha ott sem lett volna
na lépek jó éjt fiúk !
Segíthetnétek dönteni TSR 125, TSR200, KDX 125, RX 125? melyik a legjobb közülük? Azt gondolom, hogy a legkeményebb a 200-as lehet, de úgy tudom, a TSR-eknek elég gyenge pontja a powerszelep. Vagy maradjak inkább az eredeti elveimnél? (FSE 400 vagy WRF400)
elötte nem zárt vagy nem nyitott?
mentségemre legyen szólva: 3évig powerszelep nélkül aláztam az összes 125-öst a környéken és gyorsulási versenyeket is nyert a motor már szelep nélkül (kalocsán)

eladás előtt megcsináltattam a powert, hogy működjön(elektronika totálkáros volt), és ez volt a teszt útja
Nekem siki verziója jobban bejön ( balek szindróma) . A tied nagyon vagány ...............
Ezt képzeld el 1 wr-en Ott még te hátsó feled is leszakadna
wheelie master
a helyes válasz: 1 perc

álltunk, beszélgettünk, minden happy volt amíg rá nem ültem a motorra és el nem indultam vele egykeréken
Szerintem zoo majd kideríti . Sokat tanult a Colomboból , igazi kopó .
Ellopták a támasztótad? Szerintem ez a megoldás
a 2. képen elfelejtetted lehajtani a sztendert?
na ez a szaros oldal is feltöltötte a vidim csak nem rakta ki..nem tom mi a faszért
itt megtekinthető
véleményeket és kommentárokat is kérek, ha rosz ha jó
http://www.sportmotor.hu/motor...
mi a különbség a két kép között ?

várom a válaszokat....... (nagyon egyszerű a válasz--- 2 szó)
Üdv mindenkinek!
Na milyen topiclavinát indított el a tegnapi használtvas csere téma , amit Ádyval folytatunk. Thx Zoo meglátásodat ami egyértelmü . Sose a választék a gond hanem az ár sajna :(
ha te mondod
nem látod, hogy ez a mai technika csúcsa?
kösz... ilyent vegyek vagy mi
A szelep úgy áll mint egy kókadó f*sz
Szabi ezt neked írtam!
csúúúúcs technika! fordított teló, slick gumi mi kell még?
jól látod : ez a vidi van róla... nem sok az a baj
Szóval azt tanácsoljátok, hogy 900ért maradjak inkább büdös...még kitalálom tavaszra, hogy mi legyen