Köszi az infókat, ti hogy írtatok? Részemről be se tudtam lépni...lehet nálam szar a net...
Szerintem ne vesszetek össze a kérdésem miattam, mindkét "oldalnak" igaza van!
Lovacskában valószínű elég lenne egy 125-ös versenyendúró/cross is az elején, de írtam, hogy
nem akarok cserélgetni jó darabig, majd megtanulom kezelni pár "földhözcsapás" után a több lovat,
persze utóbbit inkább szeretném elkerülni. (Tudom, maradjak a 125-nél :) )
Tisztelem a lovakat, tudom hogy az 50LE már brutál...legalábbis egyenlőre nekem,
YZ125-höz volt szerencsém kölcsönbe, élveztem a dolgot, meglepett párszor...főleg a mocim után.
Ami a 250 melett szól még, hogy a 125-ös gépeket szerintem más is legyilkolja,
a 250-es strapabíróbb lehet...
Válaszolva a mocira egy YAMAHA 125DT R volt, nyitott azaz 22-30 LE között valahol,
amit "legyilkoltam" endúrózással, a moci megbízható volt, de trükközni azt nem lehetett vele,
mert nyomaték sehol, ha fel kellett volna kapni az elejét, mert mondjuk úton keresztbe árok, vagy keréknyom, stb. az már nem ment vele, stb...
Pálya egyáltalán nem érdekel, kimondottan endúró, terepen, az az igazi!
Legalábbis nekem ez jön be.
Inkább a motorokkal való tapasztalatokra, alkatrészellátásra vagyok kíváncsi,
azt majd eldöntöm ezek után, hogy melyik is kéne.
tenleg neked volt gg-d nem gerre? mesélj rola lécci, annyira szeretm olvasni amit irsz rola, elönt téged a szeretet, sok pénzem lesz megleplek egy gg vel
ténleg kelemen andrissal mi van? nagyobb volt a bogár mint ő?
meg a gemes hol van?
Köszi az infókat, ti hogy írtatok? Részemről be se tudtam lépni...lehet nálam szar a net...
Szerintem ne vesszetek össze a kérdésem miattam, mindkét "oldalnak" igaza van!
Lovacskában valószínű elég lenne egy 125-ös versenyendúró/cross is az elején, de írtam, hogy
nem akarok cserélgetni jó darabig, majd megtanulom kezelni pár "földhözcsapás" után a több lovat,
persze utóbbit inkább szeretném elkerülni. (Tudom, maradjak a 125-nél :) )
Tisztelem a lovakat, tudom hogy az 50LE már brutál...legalábbis egyenlőre nekem,
YZ125-höz volt szerencsém kölcsönbe, élveztem a dolgot, meglepett párszor...főleg a mocim után.
Ami a 250 melett szól még, hogy a 125-ös gépeket szerintem más is legyilkolja,
a 250-es strapabíróbb lehet...
Válaszolva a mocira egy YAMAHA 125DT R volt, nyitott azaz 22-30 LE között valahol,
amit "legyilkoltam" endúrózással, a moci megbízható volt, de trükközni azt nem lehetett vele,
mert nyomaték sehol, ha fel kellett volna kapni az elejét, mert mondjuk úton keresztbe árok, vagy keréknyom, stb. az már nem ment vele, stb...
Pálya egyáltalán nem érdekel, kimondottan endúró, terepen, az az igazi!
Legalábbis nekem ez jön be.
Inkább a motorokkal való tapasztalatokra, alkatrészellátásra vagyok kíváncsi,
azt majd eldöntöm ezek után, hogy melyik is kéne.
Köszi
Dév
én terveim ismét: drz-wr450-exc450
ténleg kelemen andrissal mi van? nagyobb volt a bogár mint ő?
meg a gemes hol van?