Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na csákány ! megjöttem temcsiből

dévvv neked milyen motorod volt/van ? mennyire keményen akarod az endurót? pályázni akarsz inkább ? vagy ? ......stb......ja és mennyi lét áldoznál rá? !

de amúgy ha endúró és 2T akkor szecsu közel jár a megoldáshoz ..........ott már csak azt kell eldöntened , hogy új vagy használt gasgas
Srác olvasd már el hogy mit is írt!
A GG meg nem egy erőmű(50le),csak nyomatékosabb lényegesen mint egy pályamotor.Valamint a váltóáttételezés is úgy van kitalálva hogy használható legyen minden terepen,stb.
Ja és az ára talán a legkedvezőbb ebben a kategóriában,Nem beszélve az alkatrészárakról.
Tehát mielőtt hurrogsz,olvass pontosan,és értelmezz.
miért nem honda cr 500 vmi lazább 4t szerintem, mondjuk honda xr-t, vayg suzuki dr, 350es...
modnjuk szerintem sok mindentől függ h milyen moci legyen a következő... és ezt igy badarsag megmondani....h miet vegyel
GasGas EC 300.
Az a neked való.
Sziasztok Endúrósok!

Ki milyen géppel megy/ment? Tapasztalatok?
Köv. szezonra váltanék egy 2T 250-esre, mert kevés a paci a mostani gépben és nem erre való...
Miket ajánlotok? (Tudom, hogy 4T jobb ezen célra, de komplikáltabb motorügyileg, ha gond van)
Milyen volt az alkatrészutánpótlási lehetőség hozzá?
(Úgy halottam a KTM EXC-k jók, de csilliárdom sajna nincs a gépre,
hitelezni sem nagyon szeretnék.)

Volt, aki cross géppel endúrózott, azzal milyen volt? (YZ, CR, RM, stb)

Ha hosszútávon gondolkodnál, milyet gépet vennél endúrózásra?

Köszi
Dév
Faisst, amúgy erről volt szó
behÚzta a bÁLINTÉT
faist milyen kecsével megy? vagy honnan van az nekijje?
megülte az túlzás
Zozi megülte....nem kicsit...nagyon
na lépek temetőbe kell menni gyertyázni
ja enyémet próbálgatták .....lábon mentem
és ki melyik lóval ment? zozi a tiedet mindenki megülte? egyedül voltál? terepen mentél v kocsival futóval?
na jó volt ?
ja, persze, csak Faisst még elment RC autózni madaras teszkó parkolójába.
igen előbb értem haza
hárman voltunk faisst+theo+ én
onnan átmentünk csobánkai bány siratóját szétdúlni ...ott ökörködtün meg találkoztunk két kalászi sráccal ...haroldék bandájából és motorozgatás aztán tűz haza ! jó volt!
voltatok egri várnál?
helló!
készlett az új kipum! csk dob, de érezhetően jobban megy, a gyári eléggé le lehet folytva...
sőt még olajat is cseréltem ugyhogy most örülhet a masnina!
ja és én is 18 vagyok még, de szilveszterkor mindenki tudja mit ünnepel...
na mi a pálya hazaértetek ?
ja és szerintem akkor az lehetett a baja hogy túl sok benzínt kapott ezért megfulladt a saját szarjában
isteneeeeem megvan hogy miért nem pörgött ki rendesen a kx
állítgattam a levegő meg a alapjárati csavart de semmi igy tehát rendesen gyárira visszállítgattam, és akkor észrevettem a karbin hogy a szivató ki van csavarodva majdnem teljesen és tökig becsavartam.
aztán lássanak csodát jó lett a motor
teljesen kipörög meg még a váltót is megcsináltam szal most aztán 100%-os
Csak úgy kapkodnak értem a fórumon
Skyro szntem a nefürgyéle hivásra gondolt, ennyire kiütötted magadat tegnap?