hehe ez jó ez tetsik!
nekem volt egy cr 500-asom nagyon zsir fuuuu brutál! csak az volt a baj vele hogy 1989-es volt de attol függetlenül megy mint a disznó... csak legyen aki megüli...
Üdv!
Amugy olyan szórakoztatóak ezek az emberek akik bejönnek a topicba és megkérdezik hogy milyen motort vegyenek, ha kapnak valamiféle választ vagy valaki esetleg foglalkozik velük akkor általában vissza nem írnak. Honnan tudják az itt lévő emberek hogy milyen motor lenne neked a jo? ez kurva sok mindentől függ: mire kell? mennyi léd van ? milyen az anyagi helyzeted a fenntartására? stb
meg azért 125-ös ligt endurokat ne hasonlítsd már össze egy 400-as wr-rel
De a helyedben inkább 450-est néznék, de én a wr-t nem ajánlom
Ja, egy jó RX is kafa!
De leginkább ne tipusra menj, hanem állapotra!
Ne legyen agyonszerelt 125-ös, sok mekkeléssel. A nagyobbak kevésbé esnek szét, azokból jobbat találhatsz, egy 250-től sem kell befosni, ha van eszed is hozzá.
Nem csak on-off állás létezik rajta(gáz be-ki; mint az én 125ös krosszomon )
meg a gyári alap dugattyuja 26 ezer ft! ez a wössner meg elvileg vmi kovácsolt anyagbol van .... szal nem sima elvileg..... és ez 30 ezer ft ! ilyen lesz de ebből van prox és wössner ezért kérdeztem csak! mert nem ezen akartam sporolni mert a gyárijánál ez még drágább is szal csak jobb vmivel......
jaja de asszem a prox a gyárija ! vagy nem? de a szerelöm meg épp a wössnert ajánlotta! de nagyon dicsérte! de szerintem lényegébe szerintem is egyenlők!
Szerintem a TS-R REMEK MOTOR! Powerrel nincsen semmi gond Elmegy ez mindenhól csak bánni kell vele és meghálálja! Endurocross pályán én végigmentem simán
nemtudom, mert nem én szedtem szét, és nem mondta a szerelő (én meg nem kérdeztem)
de lényegesen javult a teljesítmény amikor ki lett cserélve az elektronika
nekem volt egy cr 500-asom nagyon zsir fuuuu brutál! csak az volt a baj vele hogy 1989-es volt de attol függetlenül megy mint a disznó... csak legyen aki megüli...