Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah amugy tavasszal faisst akarta megvenni a motoromat csak hát nem jött össze neki, szóval ő ismer engem tudja h van motorom mielőtt vki elkezdené az adatlapozást!
remélem azért érezhető volt részemről az ironia
te mocskos Miller
Amúgy Hali
siki meghülyült... mert tömény volt neki ez a rengeteg irás a topicba
csöcs négerek
ma elmentem egy rövid ideig endurozgatni aztán meg egy pár kör erejéig ki a cross pályára...hát csuszott mint atakon és amilyen gumi most fennt van nekem azzal nem is volt élvezetes menni
sajna veenem kell egy másikat csak az a baj hogy tegnap este a Retro Partyba kicsit elengedtem magam és van össz vissz 3 ezer ft-om
mondom h nem jött le még a szalagrol....
Mehettek a sunyiba a szarjaitokkal. . .
Én se marok senkit, rendes gyerek vagyok. . .
te a Topicot szidod?
azért hoznék be egy 250-est mert a 450-es nem jött be sokkal jobb 250-el menni 100% jobb élvezetesebb, amugy meg hol a wr450-ee mert a képeken csak xt 125 szerepel?
az adatlapomat meg majd kitöltöm
gratulálunk a crf-hez
további jo motor behoztalat
köszönjük hogy jelenléteddel emelted eme silány lofaszokkal teletömöt topic szinvonalát
szia!
enyem meg picit volt bunko mivel felkaptam a vizet ahogy skyronak valaszoltal.. de szerintem enyem is turheto volt.. na mind1 tenleg nem vitatkozok.....
örülünk a crfnek, de akkor minek akartal behozni 250est.. nem ertem, nekem meg van egy wr 450esem... csak meg nem jött le a szalagrol
TÖLSD KI AKKOR AZ ADATLAPOD LÉCCI
Az én hangnemembe mi volt a bunkóság
na mind1 ilyenen nem vitázok, örülöük h megoldodott a problémád
ZOOZEE, amugy ahola dts srác megy... az nem ugyanaz a helyszin mint ahola bergesek probálkoznak
boccs 50 détém sohasem volt szerencsére!
amugy most 450-es crf-em van
csá
én elfogadtam volna amugy a hozzászólásatokat csak hát ti már az elején nem olyan hagnemben beszéltetek!
ennyi részemről!
15 vagyok
megadod a cimüket? hozatok 5 mocit , nem tizennégy éves vagyok ne haragudj meg rám......
gondolom 50es DT volt, azért csak 3asba
boccs cak egy volt a probléma már az elején leírtam olyan írjon aki konkrétan tud segiteni, nem pedig kis tizennégyéveseket kértem meg!
már boccs!
jah amugy már utána jártam és már találtam is egy magyar céget, akik reális áron elvállalnák a behozatalt!
kössz a segitséget!
zo ott a te kájtéemed hanyadikba megy fel? de most kamion kerdem....
mert en nem egyszer szemeztem mumussal lenntről fenntől, de dtvel nem indulnék neki....
tök mind1 hogy milyen tipust irsz, az emeberek véleménye attól nem fog változni arrol, hogy meg éri-e.
kérdezd meg üzenőfalon esetleg, hátha ott valaki olyan választ ad, amit olvasni szeretnél.
nem kell kikérned magadnak, hogy nem simsonod van, senki nem mondta hogy az van és semmit nem befolyásolna ha az lenne.
örltünk h megismertünk de szerintem mi probaltunk segiteni.. csak te vmiert nem fogadtad el irásainkat.....
na nem baj ne állj neki kutatni a családfádat mert a végén rájössz hogy te vagy a gyökér
lllllllllllléééééééééégysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii had legyek a szarod plllllllllllllllllllllllllssssssssssssssssssssssssssssss
Figyejj, kiscsákó, mielőtt gyökerezel, karcojj valamit az adatlapodra