amúgy egy ismerősöm bérel konténereket azzal hoznak be kocsit meg minden szart és én betudnám hozatni vele ha ott valaki belerakja vagy odaviszi a kikötőbe amcsiba a megvásárolt lovat ...........pár hét és itt van a cucc valamelyik európai kikötőbe oda kéne menni érte ....vagy esetleg pénzért hazahozza ismerősöm egész idáig......kérdés persze mennyi a mennyi ............de hát szerintem így olcsóbb mert amúgy is hoznak cuccokat , be van járatva a dolog és csak a töredékét kell fizetni mintha egy motorért rendelnél konténert .....azt hogy repülővel hazahozzák felejtsd el mert trevis pastrana se hozza a motorját azzal .....pedig lehet elbírná intézni ..........vagy ki is bírná fizetni........
Szerintem itthon is megkapod, olcsóbban mint a kereskedőnél! Add meg nekem a pontos típust és utánanézek neked! Hét vége felé érdeklődj a pedro@vazsonykom.hu-n, vagy hívj a 06/30-551-0503-on.
hello skacok!
ebay-en kinéztem egy zsír új yxf-et egy 2008-ast amcsiban és szeretném behozni, csak egy a probléma, h nem vágom, h műkődne ez a behozatal?
ki kellene mennyek a motor-ért?
vagy pedig felrakják egy gépre és ferihegyről elhozóm?
ja és mennyiben lenne pl a behozatal?
ha vki tudna ebben az egészben segiteni annak megköszönném!
Mint a pizzát és palacsintát
én azt javaslom, hogy ne tölünk érdeklödj, mert nem azt válaszoljuk amit szerertnél....amugy szerintem megéri, mert millákat keresel rajta
ebay-en kinéztem egy zsír új yxf-et egy 2008-ast amcsiban és szeretném behozni, csak egy a probléma, h nem vágom, h műkődne ez a behozatal?
ki kellene mennyek a motor-ért?
vagy pedig felrakják egy gépre és ferihegyről elhozóm?
ja és mennyiben lenne pl a behozatal?
ha vki tudna ebben az egészben segiteni annak megköszönném!
és amugy nem kéne piszkálni, csak emrt skizofrén/ek vagyok/unk