Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam Pastrana motorját a máv utaztatja át europába
Ésmerőseim rendelgetnek cuccot a nagy usa-ból, működött minden jól, de legutóbb a vpop érdeklődött, mennyi vámot szeretnének fizetni...
Álltalában Hamburgba hajózzák, vagyis Rotterdamba, ami innét kb 1200km!
Angoloknál láttam még óccsóé motorokat, de az se olyan, hogy elszaladsz érte
Ugy is lehet hogy neten megrendeled, posta ide szállítja ámerikából, és itthon utánvéttel a postásnak fizeted. ennyi ilyen egyszerü.
A ktm cuccokat is faxon kapod a csehektő, mi?
Mint a pizzát és palacsintát
És hogy fog működni a forgalomba helyezés?
amúgy egy ismerősöm bérel konténereket azzal hoznak be kocsit meg minden szart és én betudnám hozatni vele ha ott valaki belerakja vagy odaviszi a kikötőbe amcsiba a megvásárolt lovat ...........pár hét és itt van a cucc valamelyik európai kikötőbe oda kéne menni érte ....vagy esetleg pénzért hazahozza ismerősöm egész idáig......kérdés persze mennyi a mennyi ............de hát szerintem így olcsóbb mert amúgy is hoznak cuccokat , be van járatva a dolog és csak a töredékét kell fizetni mintha egy motorért rendelnél konténert .....azt hogy repülővel hazahozzák felejtsd el mert trevis pastrana se hozza a motorját azzal .....pedig lehet elbírná intézni ..........vagy ki is bírná fizetni........
Leg1xübb küldki boritékban a pénzt+rakjál bele 1vállaszboritékot és postafordultával itt a motor
Szerintem itthon is megkapod, olcsóbban mint a kereskedőnél! Add meg nekem a pontos típust és utánanézek neked! Hét vége felé érdeklődj a pedro@vazsonykom.hu-n, vagy hívj a 06/30-551-0503-on.
estét
szia
én azt javaslom, hogy ne tölünk érdeklödj, mert nem azt válaszoljuk amit szerertnél....amugy szerintem megéri, mert millákat keresel rajta
hello skacok!
ebay-en kinéztem egy zsír új yxf-et egy 2008-ast amcsiban és szeretném behozni, csak egy a probléma, h nem vágom, h műkődne ez a behozatal?
ki kellene mennyek a motor-ért?
vagy pedig felrakják egy gépre és ferihegyről elhozóm?
ja és mennyiben lenne pl a behozatal?
ha vki tudna ebben az egészben segiteni annak megköszönném!

é
k
o
sorry,csak hosszab szöveget nem küld el,ezért küldtem mondatokban
ha nem gyüsssz el erre a medvével,hogy csapjak vele egy kört,nagyon rosszul fogsz járni!
hát elég ciki.....
Gerre:holnapra szerintem itt is lesz 10-20 cm ho és akkor mehecc quadulni
na csak enynit akartam még a témához hozzá füzni
mert ö mi a rákkal kezdte?sxf450 Juuu mindjárt kapok is,hogy mit dumálok hisz csak egy szar 10 x éves 25ös szar kx-em van 02]
yamaha-ra elég nagy képü kijelentés volt az,hogy"én legalább rendes motorrral nyomom,nem simsonnal"
nézd az elözmény elözményét
és amugy nem kéne piszkálni, csak emrt skizofrén/ek vagyok/unk