Az az egykerekű meg tuti hogy nem működik,vagyis nem motorozható.Ha meg igen,akkor valami artista vezeti mert elég furcsa a súlyelosztása.Biztos nem kis egyensúlyérzéket kíván!Legalábbis szerintem.
helló!
húú dejót motoroztam ma, le is fáradtam rendesen!
mentem pár kört egy crosspályán itt közelben, de az fárasztott le legjobban, ja és hazafele jövet elkaptam a hózáport kellemes volt.
hűjére nézem az agyamat de arra nem jövök rá, hogy mi tartja a kereket középpontban ,azt értem hogy dörzshajtással hajtja meg ,alul látni is egy darab támaszto görgöt, de hol a többi,? elvileg háromnak kellene lennije nem?
kicsit off: vizsgaremeket kell csinálnom technikus vizsgára (mechatronika), valamilyen elektronikai kapcsolást és 30 oldalas leírást róla, de nemtudom mi a faszt csináljak. akkumlátor töltőt már nem lehet, mert 4-en azt csinálnak
Már kb.7 ezerért lehet kapni.
Am hali
+jöttem 1 hét szabi után vidékről fasza hóesésben. lesz mit olvasni
Mert motorszereléshez a fatuskó elég érdekes
Az az egykerekű meg tuti hogy nem működik,vagyis nem motorozható.Ha meg igen,akkor valami artista vezeti mert elég furcsa a súlyelosztása.Biztos nem kis egyensúlyérzéket kíván!Legalábbis szerintem.
húú dejót motoroztam ma, le is fáradtam rendesen!
mentem pár kört egy crosspályán itt közelben, de az fárasztott le legjobban, ja és hazafele jövet elkaptam a hózáport
egy 90KG-s Kick-Boxer állat
van valaki aki közel áll ehhez a témához ?