Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam........ az is fasza lehetett
pár hete romániába voltunk,, :)
*add el
Azt hittem hogy valamelyik ismerősőd eladja aztán nem kell olyan messzire menni érte
Dehogynem.Veszel egy újságot(pl. Motorinfo) és annyi bakot találsz az apróban,hogy talán még el is adnak belőle
Már kb.7 ezerért lehet kapni.
nagyon zsír 10 centis hó biztos van
elmegyek egy fél órára és írtok egy csomót de nem baj örülök van mit olvasnom
Milyen Dobogókő?
Am hali
hály !
ja úgyvolt, kezemen meg sisakon már megállt a hó
Nyakat!
+jöttem 1 hét szabi után vidékről fasza hóesésben. lesz mit olvasni
nem tudc valahól eladó tartó bakot?
Mert motorszereléshez a fatuskó elég érdekes
De jó! Mi nagy spanok voltunk

Az az egykerekű meg tuti hogy nem működik,vagyis nem motorozható.Ha meg igen,akkor valami artista vezeti mert elég furcsa a súlyelosztása.Biztos nem kis egyensúlyérzéket kíván!Legalábbis szerintem.
DR ice man.
akkor te voltál a Suzukis hóember
helló!
húú dejót motoroztam ma, le is fáradtam rendesen!
mentem pár kört egy crosspályán itt közelben, de az fárasztott le legjobban, ja és hazafele jövet elkaptam a hózáport kellemes volt.
ez nem megyen...
igen az a lánc szerintem egy gumi görgöt hajt meg,az meg a felni belsejét hajtja, de a felnit, mi a rosseb tartja a középpontban?
mxboynak ki van töltve
egy 90KG-s Kick-Boxer állat (nah persze ha ő az )
Mükődnie kell van rajta rajt szám.
Lehet a tank allatt van?
Van valamilyen lánc a fogaskeréknél, talán onnan megy a meghajtás. De lehet hogy ez így ebben a formában nem is működik.
hűjére nézem az agyamat de arra nem jövök rá, hogy mi tartja a kereket középpontban ,azt értem hogy dörzshajtással hajtja meg ,alul látni is egy darab támaszto görgöt, de hol a többi,? elvileg háromnak kellene lennije nem?
kicsit off: vizsgaremeket kell csinálnom technikus vizsgára (mechatronika), valamilyen elektronikai kapcsolást és 30 oldalas leírást róla, de nemtudom mi a faszt csináljak. akkumlátor töltőt már nem lehet, mert 4-en azt csinálnak

van valaki aki közel áll ehhez a témához ?
az egykerekű bringa az nagyon ott van,,