Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott voltam én is ma, szoktál ott mocizni? meg meik mociddal?
Az tuti hogy jó, mer" szoktam járni endurózni meg siklóernyőzni a tordai hasadékhoz , az oláh zsaruk viszont nagyon köcsögök!
Ááá ez de tuti...én is ki akarom majd probálni a vadvizievezést...raffting
Jól látom az egy ktm kajak?
hengerhüvelyezés, dugó meg gyűrű, hajtókar meg ugye a tügörgök felülre alulra, fötengelycsapágyak meg szimeringek meg akkor már tömítések! de végre elkészült
Szega Roekjozsi! Merre toltad ma? Én a tank úsztatón nyomtam tegnap ma meg a hóban kinai quadot teszteltem, jól szét is b@sztam!
mi mindent?
még egy kis románia, hogy milyen jo helyí is az,
jaja ugy gondoltam! járattam már 1,5 tankot az enyémet! de a járatás kinyirta a gyertyám teljesen! de sebaj! bazz mindent ki kellett cserélnem a blokkomba!
ezt magadnak mond ne nekem
csöppet esik...
az durva lehet nem? nem lenne párja! csak legyen az a barom aki megüli!
pályát felejtsd el vele de amugy durva lenne
mi a csöcsnek?
ááááááááá most hivott egyik ismerősöm aki motorokat szokott behozni és mondta hogy van egy Honda CR 500-a! 2000-es évjáratú! szalon állapot!áááááááá nekem kell! nem kell vkinek a kx 250-em? hehe kell az a mocc!
Egészség! ! !
aha,
Ezek is! Nem a kutyák. . .
A betyár kurva életét hogy ide mge csak az a qrva eő ér el szétbasz az ideg....Egyszer essen le vazzz olyan keresztet nyomok hogy Solberg fog leckét kérni tőle
jo volt,
Ennyi elég a beszámolóból már olyan sárga vagyok az irigységtől hogy le kell cseréljem a kawát suzukira.
ez pár órája készült ......... dobogókő parkoló
Eltévedtél?
Ugye?
hát románia az egy istenkirály hely, iszonyat jo helyek, feljárok, vizmosások, kedves emberek egy enduros földi paradicsom,,
azta...klassz lehetett...