nem hiszem el...
most is felhivtam egyet..mondja hogy úúú most nincs róla robbantott ábrám,sajna nemtom megmondani...
mind1..csütörtökön viszem a suliba,kimérünk mindent faszán,gyorsan megrendelem amit kell és péntekre megvan a cucc..bár nemhiszem hogy összetudjuk tenni hétvégéig...
kiszophatják a faszomat a kawasaki kereskedők...nem képesek megmondani a méreteket...5 ből 1 se...az oké hogy nem szivesen adják ki az adatokat...de hát akkor is elmehetnek a gecibe...faszé nem tudnak segíteni...
de mind1...akkor most le kell méregetni mindent és az alapján rendelni...kurva annyuk faszát
mert ahoz van német nyelvű
most is felhivtam egyet..mondja hogy úúú most nincs róla robbantott ábrám,sajna nemtom megmondani...
mind1..csütörtökön viszem a suliba,kimérünk mindent faszán,gyorsan megrendelem amit kell és péntekre megvan a cucc..bár nemhiszem hogy összetudjuk tenni hétvégéig...
csek disz sit áut
Anyukád nem mosta ki szappannal a szádat kiskorodban?
De basszus.. ha kivágod belőle a képeket akkor szét fog hullani
Más.
Akkor meg mi a cukros fasznak kérdezgeted hogy mit hogy kell állítani rajta bazmeg? A múltkor én néztem meg hogy melyik a keverékcsavar
de mind1...akkor most le kell méregetni mindent és az alapján rendelni...kurva annyuk faszát
A 2 még gyengus.
http://pcdome.hu/image.php?ima...