nem is tudtam visszaolvasni, lustaság fél egészség
addig képben vagyok, hogy ki milyen suliba járt meg hogy kezdett el motorozni, meg a 87nek a ua annyát, meg Gyuri még mindig nem szerzett manualt.
Ellopták azt az EXC-t, amivel voltál a várnál?
Filmnek tudom ajánlani az U-571-et, utána meg föltelepíteni a Silent hunter3 vagy 4-et, tutti fíling. Úgy eltelik a 7vége, hogy azt se tudtad hogy volt
juppíííííí ma rendelem az alkat részeket a kx hezzzzzzz
vagyis ma csak a főtengelycsapágyat meg a dugó set et
hétvégére lehet össze is áll aztán lehet csapatni
JO REGGELT fiuk lányok,, még 2- ora és kezdödik a SIX DAYS ISDE, CHILE, LA SERENA , hat nap 514 indulo,egy csomo országbol, és ott vannak a mi fiuink is,rajtszám szerint, :
BOROS TOMI - 13
DÉSI JANEK -56
KOVÁCS NORBI -84
KÁTAI PETI - 161
túlextrázod bélám....de jó ......petroleum vagy benzinnel higíthatod és önthetsz bele egy decit is és ha egy év múlva összerakod akkor nem lesz rozsdás a cucc ....csak majd akkor tisztítsd ki
U 571 megvan gyáriba azt azért vettem meg mert oscarra jelölték a hangját
az valami tengeralattjárós játék ....
addig képben vagyok, hogy ki milyen suliba járt meg hogy kezdett el motorozni, meg a 87nek a ua annyát, meg Gyuri még mindig nem szerzett manualt.
Ellopták azt az EXC-t, amivel voltál a várnál?
Filmnek tudom ajánlani az U-571-et, utána meg föltelepíteni a Silent hunter3 vagy 4-et, tutti fíling. Úgy eltelik a 7vége, hogy azt se tudtad hogy volt
a dugószettnél meg vigyíázz , hogy a feső tűgörgő az nincs benne ....nehogy azmiatt ne bírd este összetenni
ki tudod nekem deíteni a főtengelycsapágy méretét a kx nek?
kawaboltban nem tudják megmondani..neten meg nemtalálom.
vagyis ma csak a főtengelycsapágyat meg a dugó set et
hétvégére lehet össze is áll aztán lehet csapatni
szewa all!
BOROS TOMI - 13
DÉSI JANEK -56
KOVÁCS NORBI -84
KÁTAI PETI - 161
HAJRÁ FIUK.!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
htt
p://www.isde2007.cl/en/inde...
egyébként nem vagyok alvás zavaros,csak most ertem ide pécsre
ez elég jo ár,és ez fél év mulva még lejjebb megy
max januában kész lesz