Perselyezés téma...én is csináltattam jó párat én szbattára hordom 1kisöreghez(nála furatni szoktam..) de ö is beviszi pestre hüvelyezésre.Szerintem ugyanarol az emberröl beszélünk,szépen/jól dolgozik,semmi gond nemvolt soha vele
látom wiseco persely ügyben egyezik a véleményünk.....tettem össze hármat meg se közelíti amit itthon a pincében gyártanak ....mindig itthoni cuccal perselyezek egy pesti emberem csinálja /aki gézának is dolgozik/ nagyon patent sokat tettem össze az ő munkáiból sose volt probléma .....
amúgy ne féljetek a perselyezéstől mert ha rendesen meg van csinálva tökéletes....szét kell szedni hozzá motort, hogy észrevedd perselyes-e vagy sem ! egyetlen hiba , hogy mivel nincs túlméretes dugó a nikasilos motorokhoz ezért mikor elkopik újra kell perselyezni mert nem tudod megfúrni ! de láttam már
wössnernél méretre gyártott dugót és az jó megoldás a későbbiekben! /akkor fúrható lesz és akkor olcsóbb a következő dugózás/
ja és egy 250 2T esetében ha mondjuk 26-30 egy dugószett 2500 a felsőtűgörgő a persely meg megáll 25-30 ba !( munkadíj)
ez egy hatvanas de a jó minőségből 1.5-2 évet elmennek enduróba simán , nyúzva mint az állat persze jó olajjal ......van itt a környéken egy biciklisbolt hát az például nem tudom hová viszi a beadott hengereket de kicsit olcsóbban szemetet szokott visszahozni barkács dugóval......azért nem mindegy ,hogy hol csinálják
a nikasillal is voltunk szopóágon mert a szlovák...amit cseheknél csinálnak se jöött be ...de most csináltunk kettőt valami olasz cucc hát talán ez volt a legszebb/itt még kopásról nem beszélhetek mert most lettek készen nemrég/ de mennek ....múltkor egy husqvarnát csináltattunk.... próbálgattuk mi is , hogy hol olcsó valahogy belefutottunk egybe állítólag svájcba csinálják....sokba került mert asszem 70-80 körül volt /ja még valami postaköltséget 15.000 huf-ot is rávertek a srácra utólag.........és nem egy nagy mutatvány mert hegesztették a kipufogónál és elég dratyva a peremeknél.......aztán azt se tudom , hogy radír-e vagy sem mert nem megy vagy franc tudja
WISECO hüvely egy szar. Anyaga is vay és nem illeszkedik a nyílásokba
Amit rendesen csináltak azt belerakták hengerbe, majd sav fürdő
aztán henger ki, amin látszik a nyílások pontos nyomata
ezeket nyitják ki és a végén még ugyi összedolgozzák-köszörülik
Nem ez amcsi.
Csak a Promoto kft. standján volt mint bemutatómotor,ami többek közt Husaberget is árúsít
Gondolom tervezték a mo.-i bevezetését,de érdeklődés hiányában és a magas dollár váltószám miatt elmaradt.
amúgy ne féljetek a perselyezéstől mert ha rendesen meg van csinálva tökéletes....szét kell szedni hozzá motort, hogy észrevedd perselyes-e vagy sem ! egyetlen hiba , hogy mivel nincs túlméretes dugó a nikasilos motorokhoz ezért mikor elkopik újra kell perselyezni mert nem tudod megfúrni ! de láttam már
wössnernél méretre gyártott dugót és az jó megoldás a későbbiekben! /akkor fúrható lesz és akkor olcsóbb a következő dugózás/
ja és egy 250 2T esetében ha mondjuk 26-30 egy dugószett 2500 a felsőtűgörgő a persely meg megáll 25-30 ba !( munkadíj)
ez egy hatvanas de a jó minőségből 1.5-2 évet elmennek enduróba simán , nyúzva mint az állat persze jó olajjal ......van itt a környéken egy biciklisbolt hát az például nem tudom hová viszi a beadott hengereket de kicsit olcsóbban szemetet szokott visszahozni barkács dugóval......azért nem mindegy ,hogy hol csinálják
a nikasillal is voltunk szopóágon mert a szlovák...amit cseheknél csinálnak se jöött be ...de most csináltunk kettőt valami olasz cucc hát talán ez volt a legszebb/itt még kopásról nem beszélhetek mert most lettek készen nemrég/ de mennek ....múltkor egy husqvarnát csináltattunk.... próbálgattuk mi is , hogy hol olcsó valahogy belefutottunk egybe állítólag svájcba csinálják....sokba került mert asszem 70-80 körül volt /ja még valami postaköltséget 15.000 huf-ot is rávertek a srácra utólag.........és nem egy nagy mutatvány mert hegesztették a kipufogónál és elég dratyva a peremeknél.......aztán azt se tudom , hogy radír-e vagy sem mert nem megy vagy franc tudja
pill
látom wiseco persely ügyben egyezik a véleményünk.....tettem össze hármat meg se közelÃti amit itthon a pincében gyártanak ....mindig itthoni cuccal perselyezek egy pesti emberem csinálja /aki gézának is dolgozik/ nagyon patent sokat tettem össze az Å� munkáiból sose volt probléma .....
amúgy ne féljetek a perselyezést�l mert ha rendesen meg van csinálva tökéletes....szét kell szedni hozzá motort, hogy észrevedd perselyes-e vagy sem ! egyetlen hiba , hogy mivel nincs túlméretes dugó a nikasilos motorokhoz ezért mikor elkopik újra kell perselyezni mert nem tudod megfúrni ! de láttam már
wössnernél méretre gyártott dugót és az jó megoldás a kés�bbiekben! /akkor fúrható lesz és akkor olcsóbb a következ� dugózás/
ja és egy 250 2T esetében ha mondjuk 26-30 egy dugószett 2500 a felsÅ�tűgörgÅ� a persely meg megáll 25-30 ba !( munkadÃj)
ez egy hatvanas de a jó min�ségb�l 1.5-2 évet elmennek enduróba simán , nyúzva mint az állat persze jó olajjal ......van itt a környéken egy biciklisbolt hát az például nem tudom hová viszi a beadott hengereket de kicsit olcsóbban szemetet szokott visszahozni barkács dugóval......azért nem mindegy ,hogy hol csinálják
a nikasillal is voltunk szopóágon mert a szlovák...amit cseheknél csinálnak se jöött be ...de most csináltunk kettÅ�t valami olasz cucc hát talán ez volt a legszebb/itt még kopásról nem beszélhetek mert most lettek készen nemrég/ de mennek ....múltkor egy husqvarnát csináltattunk.... próbálgattuk mi is , hogy hol olcsó valahogy belefutottunk egybe állÃtólag svájcba csinálják....sokba került mert asszem 70-80 körül volt /ja még valami postaköltséget 15.000 huf-ot is rávertek a srácra utólag.........és nem egy nagy mutatvány mert hegesztették a kipufogónál és elég dratyva a peremeknél.......aztán azt se tudom , hogy radÃr-e vagy sem mert nem megy vagy franc tudja
ne aggodj gerre, eler oda is szerintem a hav....
Amit rendesen csináltak azt belerakták hengerbe, majd sav fürdő
aztán henger ki, amin látszik a nyílások pontos nyomata
ezeket nyitják ki és a végén még ugyi összedolgozzák-köszörülik
mizu? errefele se jön a hó, mai is csak valami havasesős izé esett.
kattintsatok már rá páran, ilyen onlájn játék: erre
köszi!
BB
Csak a Promoto kft. standján volt mint bemutatómotor,ami többek közt Husaberget is árúsít
Gondolom tervezték a mo.-i bevezetését,de érdeklődés hiányában és a magas dollár váltószám miatt elmaradt.