Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy termék minősége és tartóssága erősen függ a beépítést végző szakembertől

Annak azért,örülök,hogy még van néhány olyan magyar "kisipari" termékünk ,ami még azért tud meglepetést okozni a nyugati világnak.
Gyerekek ez a jövő: Ezt a videót KOKODRZ mutatta nekem! ! ! ! !Így jo mester? http://www.enduros.hu/index.ph...
csöcs
Hali Gemes bá... őőő Gyerek
itthol vagyok! wáááá mekkora hó esett veszprém fele alig lehett átjönni!
Ja és szevasztok.
Szerintem is mehet a hűvelyezés nekem is az van és a srác aki fúrta az csináltatta Valhol Győr kőrnyékén és mondta csak akkor csinálja meg ha abból az anyag minőségből csinálják amiből ő kéri.
"amit akár én is kiállíthatnék neked" Ez volt a reklám helye
Kicsit jol nyomják a csajok
Akár minden bajnoki versenyen indulhatnál ha neveznéla másodosztályba.Nem kell más hozzá csak a motor papírjai,jogsi,megfelelő állapotú motor,sisak valamint egy egyesületi licenc(amit akár én is kiállíthatnék neked).Nem tidom pontosan hogy van e egy alkalomra szóló versenyengedély(licenc),de a Sasót (szakágvez.)ismerve simán mehetnél ha kifizeted a nevezést.
Amúgy nekem is ez a véleményem,csak hüvelyből nem Wisecot raknék,hanem a Fehér Géza embere álltal gyártott Magyar kisipari műremeket.
Raktam már össze,és használtam/tunk mindkét fajtával hüvelyezett motort,és szerintem a hazai jobb a tengerentúlinál.Arról nem is beszélve hogy a Wiseconál a nyers hüvelyen rajta vannak a felömlő ill. a kipu nyílások teljes keresztmetszetben.Próbálj valamit a helyére préselni full pontosan oda ahová való.Nem igazán fog összejönni.Így előfordul az is hogy némi eltolódás van a henger nyílásai,és a hüvelyé között.A magyar hüvelyen a fószer a bepréselés után vágja,köszörüli ki a nyílásokat 100% pontossággal.Nem igazán tudom hogy csinálja,de szerintem egy varázsló.
Az anyagáról meg annyit hogy simán elment 2 teljes szezont (4 dugót) minden gond nélkül,és azóta is azzal használja az új tulaja.
az se rossz Bár már unom mert állandóan ilyennel járni suliba
Felni=Swift ára
Nem motoros csak drága: Hogyan fektessünk be 100milliot 650 lőerőbe:jó kis teszt http://www.a5.hu/cikkek/7/2349...
Aha értem
Csak mert eddig Read-Only üzemmódban voltam.
Hát mittomén itt Magyarországon valami amatőrbe...nem ismerem ezeket a dolgokat...
JJJééééé itt van Pencz 06 hogy téged milyen ritkán látni errefele
Az hogy Honi mit jelent számodra? Magyar Bajnoki,vagy ott a környéketeken.
Faisst!

Látom,hogy igen nagy problémával állsz szemben.Ha megengeded én személy szerint azt tanácsolnám,hogy felejtsd el az újra Nica-Sil-oztatást. A legmegfelelőbb és legjobb megoldást a Wiseco persely és kovácsolt dugattyú párosa alkotja.A minőségéről gondolom nem kell szót ejtenem....

Én láttam használni mind "hobbista" kezekben és versenyzőknél is,és panasz nem volt rá.
Én ezt ajánlanám neked,hogy ha tényleg nyugodt szívvel szeretnéd használni,és igazán megszeretnél adni mindenből a maximumot a masinádnak.

Remélem most még jobban összezavartalak.
azért MX hez is kell valamennyi ész.
Az a Hard-Enduró nekem se tetszik. Csak motorgyilkolás. Dehát ezt kell szeretni ha nem crossmotort vett az embör
Én is ezt próbáltam most a Gizgaz topikban fejtegetni...Addig jó a sport amíg nem pénz és eredménycentrikus...Legalábbis a saját szemszögöm szerint! Bár azért egy honi enduroversenyen megméretném magam a tehenemmel csak úgy kiványcsiságból
Az MX-hez nem kell ész.Annyi az egész hogy az egyik kanyartól a másikig minnél rövidebb idő alatt juss el.
De tényleg az enduró más világ.Nem nekem való,ígyhát nem is eröltetem.
Tetszik ugyan,de megmaradok lelkes sportbarátként,esetleg bíróként(Licences enduró és MX bíró volnék),és segítem a szakágat amivel tudom.De részemről ennyi.
Mesélted, durva lehetett...
Legalább öszinte