SCsabi barátom volt ráindulva az elektromos cross gépre. Nem emlékszem pontosan,de olyan 1.8 Mhuf körül volt az ára.A teljesítménye 26 lóerős,és olyan nyomaték hogy beszarsz(villanymotor).Marzocchi telók meg minden extra.Egy töltéssel kb 50 percet megy.A súja meg valami iszonyat kevés.
Egy francia junior teremcross versenyen láttam menni egy ilyet a 85ccm kategóriában nyert vele a kiscsávó.
Ha Csabi olvassa esetleg,ő pontosabb infókkal bír szolgálni.
Neki a szíve vágya!
Így egyszerü lesz ám a tuning...Nem kell karbi nem kell spéci henger csak kikapod a számológépből a napelemet és már rá is vertél a cimbikre a hosszu egyenesekben
Eladáskor:
"A Vételt követően 1 évnél rövidebb ideig a visszaverő fóliát TILOS levenni. Levételét a törvény bünteti"
Vagy mi van akkor ha a szigetelés megtörik? (lehet hogy hülyeséget kérdeztem )
"Benzin"kúton(Amperkút) 2050-ben enduroval .: Hello a 20Amperesből kérek egy gyorstöltést. Ja meg ezt a laposelemet is gyűrd má tele, legyen tartalék, ha nem érnék el a következő kútig.
De modt visszatérve az elektromos motorokhoz: Ebbn is lesznek kategóriák: 125 négyzetcenti napelemmel működő 250cm2 napelemes az 500ast befogják tiltani mert nagyon megy vagy lefujják lakkal(visszaveri a napsugarakat) hogy így gyengitsék kvázi az lesz a négyütem és a 250cm2ekkel fog együtt menni
Na fasza.!
Sokáig fogom élvezni az adósság nélküli éveimet,mikor talán eljutnék odáig hogy végre egy zsír új motorom lehessen.
2028 ban fog lejárni a ház törlesztője.
Fő az optimizmus.Legfeljebb felhívom Bruce barátpm hogy csináljon valamit.
Basszus most jut eszembe hogy a multkorinál odaveszett.Akkor bizony tényleg itt a vég
Múltkor volt a Discoveryn egy dok. fil erről, és arról hogy mit tehetünk egy ilyen aszteroida ellen a mai technológiánkal. Hát....reméljük Bruce Willis még élni fog akkor, különben nekünk lefőtt a kávé
http://www.electricmoto.com/in...
és nem volt ezzel egyedül.....
Egy francia junior teremcross versenyen láttam menni egy ilyet a 85ccm kategóriában nyert vele a kiscsávó.
Ha Csabi olvassa esetleg,ő pontosabb infókkal bír szolgálni.
Neki a szíve vágya!
"A Vételt követően 1 évnél rövidebb ideig a visszaverő fóliát TILOS levenni. Levételét a törvény bünteti"
Vagy mi van akkor ha a szigetelés megtörik? (lehet hogy hülyeséget kérdeztem
Sokáig fogom élvezni az adósság nélküli éveimet,mikor talán eljutnék odáig hogy végre egy zsír új motorom lehessen.
2028 ban fog lejárni a ház törlesztője.
Fő az optimizmus.Legfeljebb felhívom Bruce barátpm hogy csináljon valamit.
Basszus most jut eszembe hogy a multkorinál odaveszett.Akkor bizony tényleg itt a vég
OTT VAN CHUCK NORIS!
Múltkor volt a Discoveryn egy dok. fil erről, és arról hogy mit tehetünk egy ilyen aszteroida ellen a mai technológiánkal. Hát....reméljük Bruce Willis még élni fog akkor, különben nekünk lefőtt a kávé
Majd lesz megint Armageddon
ÁÁÁÁH fel kell töltenem az aksit
ez kb így fog kinézni (szerintem)
Egyáltalán aksival megY?