jó bocs de a faszom tele van azzal hogy már régen meg változtam nem okoskodok ...erre meg te vagy cr-boy? be fuccsolt a projekt? .. pff.. erről ennyit nagy jó fejen fel jövök körűl kérdezek hogy mi a helyzet erre, el kezd mindegyik le rágni...
Nem kell felkapni a vizet!
Még Elissa sem sértődik meg sokkal komolyabb beszólásokon, pedig Ő csajszi. Te ne legyél az!
Nem ellened szól, csak hangulatkeltés és ökörködés! Ahogy buzizzák egymást is néha itt páran- csak basztatás és nem akarják egymást meghágni...
Legalább van mozgás és hozzászólás a fórumon
köszönöm kérdéseteket ...amúgy már gyógyulok lassan ...alig bírom ki motor nélkül ...mondjuk a köhögés kezd visszatérni pedig már 20 ezret elgyógyszereztem vazze
ahogy Bandi is mondta, komolyabb piszkálások is mennek itt néha....és senki nem sértődik meg, legalábbis nagyon remélem
Még Elissa sem sértődik meg sokkal komolyabb beszólásokon, pedig Ő csajszi. Te ne legyél az!
Nem ellened szól, csak hangulatkeltés és ökörködés! Ahogy buzizzák egymást is néha itt páran- csak basztatás és nem akarják egymást meghágni...
Legalább van mozgás és hozzászólás a fórumon
lassan 2olajcsere árát tömted magadba?
köszönöm kérdéseteket ...amúgy már gyógyulok lassan ...alig bírom ki motor nélkül ...mondjuk a köhögés kezd visszatérni pedig már 20 ezret elgyógyszereztem vazze
Zoze, mi a helyzet a gyusziddal?
Zoozee, amugy hogy van a tüdőgyulladásod?
de én inkább megyek motorozni mert nagyon jó idő van!