Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van neoprém kesztyüm de azt a horgász boltba vettem,még nem probáltam motoron de elvileg jó kell legyen!Ez olyan,hogy minél nedvesebb annál melegebb,csak ha egyszer leveszed és már nedves akkor belefagy a kezed!
én úgy vagyok vele ha 4t t veszek az minimum 450 es lesz 125 öt nagyon kevésnek érzem... 250 2t t szeretem nagyon.. ezzel lehet odabaszósan menni :D
Lassan megy a gépelés
Meg olvastam a motomixben TM 144 tesztet Tóth Ádival. Nem ír róla olyanokat, mint Márk a az sx 144-ről, hogy tök 250 4T nyomatéka van lent is, fent meg erősebb. Olaszok bizti csak a teljesítményre tudnak hajtani-arra meg nagyon
Igen, az hallatszott a rmz-hez képest, mennyivel kevesebbet kell forgatni... (én voltam a waresz sofőr Solymáron)
2T-kell hogy állsz? Már nem rúgnak labdába nálad?
Csak amatőrszínten jók (mint mi) vagy lehet még ütőképes egy-egy komolyabb cucc?
A nagy váz az jó- a kis sx-emen elég bénán érzem magam- ez testtartás, beállítás vagy a kis motor miatt lehet? Vagy ezek egyvelege leginkább
kihaltatok?
kb 100 1-2 kiló körüliátlagos ab diet súlyú!
Komoly a gép puha kuplung,beszt fékek,jó rugózás,marha fordulékony,és nagyobb emberkéknek marha kényelmes(172 felett)elférsz rajta!Lóból van bőven,és nem kellszétforgatni mert olyan mint 1 pdtdi csak a nyomaték!
Olivér azt ondta h ezen a képen hasonlít a fejem Pastranara De őszerinte ez nem jelet egyező tudást

Persze h nem mivel én jobb vagyok
kicsoda én? ...ugyan kérlek...én mocc csizmát akarok nem olyan tűsarkut persze van csini is....
Ne add a lovat a férfinép alá!
Yo neked, motor is, pálya is kéznél van...
Irigyellek
Nekem/nekünk nem kis meló egy-egy mocizás előkészítése és kivitlelzése
Használd is ki a lehetőséget! Majd megpróbálunk utólérni azért
nekem is van csizmakészlet...de ...egy uj a szezonra kell
ENGEM nem zavar. Nekem meg jön ha megyek ki edzeni a duplagatya, duplapulcsi, télikesztyű meg egy üveg jager..... CSAK H NE FÁZZAK... a lokál pálya most nagyon ütős supercross pálya lett. Azt mondják itten nekem h látják h van ám itt technika.... Jól megy a moccolás mióta van kikkel edzeni sokakl többet fejlődök
Ja, jön a csajok csizmás időszaka!
Engem meggyőzött, mikor láttam. El is gondolkodtam, rajta- de nem úgy alakulnak a körülmények, hogy egy ilyenre nyargaljak. Meg igazából nem is indokolja a tudásom, de kutyajó gép lehet.
Nem túl súlyos darab? Igazából 4t-t csak CRF450-t próbáltam még, ahhoz képest milyen?
EYO .. végre egy ember aki télleg tud motorozni és nem csak a pofája nagy. ríszpekt
ez óccsób vót mint az én axom :D
geci oldal ledobálgat vazze
Perverz állat!
Mint úgy általában a férfiak
Van 1 eladó bergem néha edzegettem vele kb 25üórás meg az öcsém prüntyögött vele 1 pár kőrt ,nagyon pipec,progresszív rugók a telóban finoman rugózik, pöcc-röff!FC550 márciusban hoztam el a promotóból novi csentón!iá.1.9mil
hály
Olcsó benzinárakat
VETTÜNK ASSZONYNAK csizmát... ugyan nem cross de nekem tetszik
CSŐGÁZ:D