Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is az van...könnyen törik a lencse,amúgy faja
Progrip szemüvegről vélemény?
Ennek a motornak a gazdáját ismerem (MyVipről)
nem értem a végét
de ha maico akkor nem lehet rossz mondjuk nem hiszem h fel lenne újitva
Srácok!
Ez a koma aztán vágja a krosszgépeket!
Nem kicsit tudhat, ha nagyobb kell- főleg 2t!
Már bocs, de a helyesírás is magáért beszíl.
http://www.kepesmotor.hu/ktm/i...
Csak nehogy túl bekapós legyen, az sem jó!
Mikor veszel már egy rendes mocit?
Ez jobb egyébként mint a krossz, lábon kimehetsz vele krosszozni
Légtelenítettem a hátsó fékemet, hozzá érek ésmár fogg is
Na később majd benézek.
Zoozee!
Egészséged örvend? Vagy még kurálnod (kúrelned ) kell?
06-30/64-25-877 Koch Ferencnek hívják. XXII.-ben van a műhely, egy családi házban, amiről nem gondolnád, hogy bármi is van ott.
Assszem bartók Béla 76 a cím.
Naon penge a fickó, habár nem kifejezetten gyors. De a minőség kifogástalan.
Nekem két éve centírozta a kerekeket és most hogy visszavittem csak a hátsóhoz kellett nyúlni
b-and-i --esetleg egy teló számát megadnád a faszinak aki ilyen felnikkel foglalkozik ? mer ha papám nem tuggya megcsinálni akkor lehet felhívom a tag ot akit montál azt megmondja merre hány méter
Ha nem ráz, nem kéne bántani szerintem. Kicsit visszapofozni a peremet, oszt helló. De a küllők legyenek feszesek! Ha nem, a budafoki komának van hozzá olyan profilú egyengetőszerszámja, amivel ki tudja jól simítani ezeket. Nem vittem még hozzá ilyet, az enyém másabb (DID U-form). Szerintem ő azt meg tudja egyengetni. Ha más nem, egy telefont megér megkérdezni
én kicserélném az tuti,
Akár még a valvoline-t is berakhatod, nekem és a barátomnak is volt a kawa kx 125-be és a 250-be is+kdx250-be is.
Amit könnyen be tudsz szerezni, és nem horror. Max. 3e/ liter körüli áron. Jó moci de nem egész nap a krosszpályán fogod kergetni.
Szerinted én versenyzek?
Nembírnák az iramot a többiek
Versenyzel? Akkor minimum motult, Apukém!
De lehet már itthon kapni öhlins és kayaba márkájút is! Azok elég nevesek hozzá, hogy akár egész évben jól bírják a kiképzést. Nekem asszem a Pánovics tavaly Kayaba-t rakott a WP-be! Mekkora korcs dolog, mi?
jóreggelt
Köszöntem
Felnid megnem annyira vészes (szerintem)
szerintem Motorex villaolaj tuti jó a mocidba:) http://olajshop.hu/termekek/mo...
Mester első telóba milyen olajat tegyek? / mennyibe kerül?
Zozee-itt a kép a felniről,,szted kilehet ezt még ütni,,vagy mindenképp kell venni másik felnit? EXcel-t néztem most 23 ért van-de nincs kedven most felnire költeni:S előre is köszi
jó reggelt motorosok!
Jó reggelt!
Ez így van!
atis38 maga horgász?

amúgy jó reggelt mindenkinek kivéve aki " hujekocsog" de itt ilyen ritkán van de azért van .....mondjuk azok csak olvasnak...ritkán írnak .......nem is tudnak....múltkor is bevitázott egy fasz ...és kiderült , hogy nem tudhat olvasni...mert nem értette a vitaindítót szöveget .......talán ezért vitázott magába
ja de ezt nem is tudom miért ide írom.......majd privibe kivesézzük az agyoniskolázottakat
de tetszett attól független