Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb... reggel majdnem pofáraestem a buszmegállóban amikor szálltam le de még a fél osztály
ha azóta nem változott semmi az oktatási módszertanba,akkor azt lehet modnani,hogy az M-force gyakorlatiasabb,viszont a MAMI-nak a tankönyveiben rengeteg olyan elméleti fogalmak vannak ,amire plédául az M-force nem tért ki,és a való életben viszont találkozik az ember vele.
MAMi könyveit Máthé István írta aki egy rettentően felkészült szakember,nagyon jó tanári érzékkel megáldva.Ezért is tartja ő a Yamaha szerelők továbbképzéseit Mo-on.
találkozik a púpos meg a kopasz .............kopasz megkérdi púpostól. - mit viszel a hátizsákodban ? erre a púpos - a fésűdet vazze!
Reggel így mentem dogozni!
konisuáá tehát ez is 2 év
azt nem tudod h januártól indul e képzés? Ez is 2 éves? :D sZÓLJ HA GOND H TÉGED ZAKLATLAK
Igen.
Nekem akkoriban egy év volt,fél év full elmélet és a 2. félévtől kellett keresni magunknak mestert és persze mellette bejárni elméletekre.
2 év sok idő....
lacka szerinted melyik a jobb mami oder m-force ?
na meg persze a méhtánc meg a párzás
például azt , hogy mik a motorkerékpár részei /fej,tor,potroh / meg ilyenek
Irigykedtek mi hogy nekem nem kell fésű?
Mamiban 2 éves a képzés. 1. év bejársz a suliba ott van a gyakorlat is. 2. év vmelyik motorszervízben szorgoskodsz és tanulsz
Pesten a Népszínház utcában ,a műszaki főiskolán belül bérelnek termet és ott is van a műhely.

http://mforce.hu/
Itt miket tanultok meg?
Mi az, hogy blokk meg ilyenek?
Vagy van gyakorlat is?
jajaja.... vagy bukó nélkül mocizott. megfázott oszt kihullot
Igen vágom h tapasztalat kell. És ez a Force merre van?
ja, de azota kihullot neki a sok forumozástól
amugy Üdv mindenkinek!
szasz te író OLvasó ember Nem állt fel mi ?
amúgy M-Force -ra jártam,MAMI-s könyvekből tanultam és egy rettentő jó mesteremberhez jártam,így ezzel a combóval szerezhettem meg

De a papírnak max a vécén van értéke,tudás és tapasztalat nélkül semmit,de viszont mindenhol kérik a bizonyítványt...
hi
nemhát
sziasztok
nimáá itt még volt hajad
Gratula!Már most jobban bírja a munkát mint az apja!(1 gyereknek csak az anyja biztos apja nem)
nem a te dolgod a szívás