Ha a gazdája még arra sem vette a fáradságot,hogy letakarítsa,hát akkor én nem sok jót néznék ki belőle....
De neked kell tudod,hogy mire van szükséged és hogy megfelel-e neked,ezt léci ne egy fórum döntse már el.
amúgy 95 ös évjárat 3 hónapos dugó himbarendszer jó telók nem folyatnak elfogadható a lánc lánckerekek tökéletesek
carbon kipuff ami 35 000 rajt röviden ennyi
az ára 350 000
hellósztok !hétvégénn voltam motort nézni készítettem pár képet róla nem valami jó mert már sötét volt! gondoltam rakok fel pár képet!
Véleményeket lécci
Amúgy a havas képen a Sherco elég jó,egy ideig abban hitben éltem,hogy mennyire jó kis enduró,komoly fék futómű,jól eltalált injektor,de nem tartott sokáig épp addig míg megépítettek az 530 EXC-R
Bocs ez más
Piliscsévi Motorsport Centrum
Cím Vega Motoros Klub 1581. Budapest, Pf. 60
Elnök Kökényesi György
Telefon 06 1/ 352 9700, 30/ 934 7700
Fax 06 1/ 352 9700
E-mail koki@motorsport.hu web: www.supermotard.hu
Hát nem tom. Tervben van. Mindenképp el szeretném a MAMIt végezni. Idén leérettségiztem és maradtam a sulinkban 5. évre elvégezni a technikusit... de itt csak a szopatás megy... szar az egész... Úgy néz ki abbahagyom. De szeptembertől meg irány az egyetem... szal nem tom mikor kerítek rá sort. Lehet egyetem mellett fogom csinálni, mert a maminál 22 éves korig asszem 60 rongy a tandíj. 22 év felett 160... Szal ez elég nyomós ok h miért kéne most elvégezni
de ha 250 es kell a KTM sx250 em is eladó... 2002 es 550 be :)
De Ádi tényleg tudja szerelni a motorokat. Amit elb*sz helyre is hozza
De neked kell tudod,hogy mire van szükséged és hogy megfelel-e neked,ezt léci ne egy fórum döntse már el.
További sok szerencsét
HGS rendszer
SRS karbonmembrán
Renthal kormány
Vertex Dugo/hajtókar
Prox csapágyak
Öhlins központi rugostag
Jah és nicasilos a kicsike. A dugó alapméretes benne.
carbon kipuff ami 35 000 rajt röviden ennyi
az ára 350 000
Véleményeket lécci
Piliscsévi Motorsport Centrum
Cím Vega Motoros Klub 1581. Budapest, Pf. 60
Elnök Kökényesi György
Telefon 06 1/ 352 9700, 30/ 934 7700
Fax 06 1/ 352 9700
E-mail koki@motorsport.hu web: www.supermotard.hu
nem?
Sanya,látom tényleg eladod az FC-t,és utána mi lesz belőle?
Te biztos tudod,a piliscsévi krosszpály az kihez tartozik?