Hát én is 4T felé kacsingatok, csak hát nem tudom mennyi pénz lesz.
Bár minden héten majdnem megnyerem a lottot, csak 4 esetleg 5 szám hiányzik egyszer csak összejön...
Nekem most valahogy 250es Yz-f tetszik
Bár Honda párti vagyok,de igazábol ha valaki hozzám vágna egy uj 4T-t elfogadnám
Remélem is hogy van jövője!
Mondjuk jelenleg én is 4T mániával fertőződtem
Csak az a különbség hogy én emelett nem fikázom a 2T-t.
Az valami utánozhatatlan amikor elkapod a fonalat és végig ki tudod forgatni és haladni.
Persze ott a másik véglet is amikor kevésbé vagy paszba és csak "szenvedsz". NA ilyenkor az ember alig élvezi míg egy 4T-vel ilyenkor is élvezettel pöfögnél.......
SZóval király ez a 144 (és ez már lehet tényleg majdnem 4T feeling erőre) de a következő mocim tuti 4T lesz
Hát ez teljesen igaz!
Sokat szoktam beszélgetni öregmotorosokkal és sokan modnjálk, hogy kezdésnek a 2T a jobb.
Többek szerint lesz még jövöje a 2Tnek lásd KTM/Tm 144.
Mindenki dicséri öket, föleg a KTM-et bár gondolm azért mert a TM nem olyan népszerü márka.
Na ja.
Ezt pofázom én is régóta.
A sok gyökér (tisztelet a kivételnek) a 2T gépeket csak gagyi gyenge gépeknek tartja mondván "amíg nincs pénzem 4T-re jó az olcsó 2T is."
Aztán persze hogy köpködnek hogy semmi nyomaték meg így meg úgy kell forgatni hogy menjen.
Ez mind igaz is csak nem mind1 hogy mennyire!
És sajna azt nem fogják fel hogy ezek az új 2T gépek simán megérik az árukat és nem olyan fáradtak mint a sok-sok éves leharcolt olcsó gépek amik 10 évente látnak új dugót.... (itt is tisztelet a karbantartott tuti régebbi 2T-knek!)
Ezek kérem igenis mennek alulról (ha nem is 4T szinten) és lehet velük komoly haladós tempóban menni!
Csak hát találjon az ember 1 olyan vevőt aki ezt felfogja....
(bár nekem jó lenne olyan is aki nem fogja fel és fikázza csak fizesse ki kp-ban)
Bár minden héten majdnem megnyerem a lottot, csak 4 esetleg 5 szám hiányzik
Nekem most valahogy 250es Yz-f tetszik
Bár Honda párti vagyok,de igazábol ha valaki hozzám vágna egy uj 4T-t elfogadnám
Mondjuk jelenleg én is 4T mániával fertőződtem
Csak az a különbség hogy én emelett nem fikázom a 2T-t.
Az valami utánozhatatlan amikor elkapod a fonalat és végig ki tudod forgatni és haladni.
Persze ott a másik véglet is amikor kevésbé vagy paszba és csak "szenvedsz". NA ilyenkor az ember alig élvezi míg egy 4T-vel ilyenkor is élvezettel pöfögnél.......
SZóval király ez a 144 (és ez már lehet tényleg majdnem 4T feeling erőre) de a következő mocim tuti 4T lesz
engem 8 napon túl gyógyuló sértülés okozásáért és garázdaságért... őt meg a mentő a rókusba
most úgy mentem fel h ez egy nyugis meccs lesz... nem kap tolószéket senki.... erre megfektettek
gerek olyanszinten rugta meg a térdem h lefostam a bokám
250-es crossal már mentem hála szecsunak pl.
Vagyis hát inkább próbáltam menni
Valahogy nem stimmel az a motorerő a 65kg-hoz
Sokat szoktam beszélgetni öregmotorosokkal és sokan modnjálk, hogy kezdésnek a 2T a jobb.
Többek szerint lesz még jövöje a 2Tnek lásd KTM/Tm 144.
Mindenki dicséri öket, föleg a KTM-et bár gondolm azért mert a TM nem olyan népszerü márka.
Ezt pofázom én is régóta.
A sok gyökér (tisztelet a kivételnek) a 2T gépeket csak gagyi gyenge gépeknek tartja mondván "amíg nincs pénzem 4T-re jó az olcsó 2T is."
Aztán persze hogy köpködnek hogy semmi nyomaték meg így meg úgy kell forgatni hogy menjen.
Ez mind igaz is csak nem mind1 hogy mennyire!
És sajna azt nem fogják fel hogy ezek az új 2T gépek simán megérik az árukat és nem olyan fáradtak mint a sok-sok éves leharcolt olcsó gépek amik 10 évente látnak új dugót.... (itt is tisztelet a karbantartott tuti régebbi 2T-knek!)
Ezek kérem igenis mennek alulról (ha nem is 4T szinten) és lehet velük komoly haladós tempóban menni!
Csak hát találjon az ember 1 olyan vevőt aki ezt felfogja....
(bár nekem jó lenne olyan is aki nem fogja fel és fikázza csak fizesse ki kp-ban)