Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OKÉ
Nem beszéltél a Janival a BESZÁMITÁSRÓL?
Ezt most oylan értelemben mondod hogy gagyi a k7-es?
Esetleg tapasztalat?
nincs mit ha én se vesszek ne vegyél te se.
RöMZinél csak akkor tudod értékelni a jövöévi változatatásokoat ha már volt dolgod 07essel
kössz az együttérzést
én tuti,hogy nem!2 dolog miatt:
1 mert 4t
2 mert cross
Sokat nem alakítottak rajta.
450esek még nem értek ide. 250eseket meg már a versenyzök is megkapták, bár Pannonhalmán már 2008as Hondákkal mentek, hogy a KTMröl ne is beszéljünk.
Kiváncsi leszek az injeksönre
Stét!
ok,lehet hogy ez k8...
Nem mindegy ugyse vesszi meg egyikötök se.
Ez már tuti k8-as mert tényleg hullámos a tárcsája.
Mondjuk az is tény hogy a Suzuki 2007-re alkotot nagyot 250-ben de azért sztem még így is csiszoltak rajta szépen.
A 3-as képen lévő motort jó lehetett kiszedni.
100% , hogy 2008as mert 2007es még nincs hullámos tárcsa
2007/ 12 szerintem ez ilyen megmaratt,leakciozott motor,bár sztem semmi kűlönbseg nem lessz a 2007 és 2008 között!
Bocsánat Atis
2008as azRMZ 250K8
Nézd csak meg Atit a hullámos tárcsákat!
de megtesztelném
ja ezek lemaradtak...
Amit 1360000-ért láttál az 2007-es...
Estét.
Na ja manapság nehéz dönteni.
Én mégis valahogy kicsuktam a Honda-Suzuki párost (bár most 1,3ért az a k8as Suzuki szöget ütött a fejemben) és maradt a Yamaha-Kawasaki.
Ha k8-as modellek akkor én Kawát vennék (vagyis KTMet de az drága) mert iszonyat szép és rosszat nem hallani róla.
De ténylega franc se tudja mi lesz mert ezek a szürke importos csávók tényleg nagyon kedvező színben tüntették fel elöttem a Yamit és a Suzukit is

Bár fölös erről gondolkodni, úgyse viszik el a 25-ös szóval zúzom még egy évig azt majd olcsóbbért eladom és jöhet majd a szürkeimportos olcsó k9-es modell
Szép jó estét kívánok itt a közösségi házban!

Hát ma nem igazán termeltetek,nem kellett sokat visszalapoznom