Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ,nagyon szeretem,nem cserélném már el semmilyen más szakra
Amikor jelentkeztem akkor csak azt tudtam hogy gépek érdekelnek és ez motivált,de mostmár rálátok és látom,hogy mennyit fog érni ez a diploma....vagyis a korábban végzetteknél,hogy milyen melóhelyekre kerültek
Ez az egyetlen kiút van az egyszerű ember fiának
Dehogy sikerült!
Ez levelező szak volt, mindenkit felvettek. Aztán hullottunk mint sárgák a napalmtól...
Én eddig bírtam. De azért igy is sokat tanultam.
A suli nem tudást ad, az életre készít fel
ÉS érdekel is a téma?
Vagy csak kell valami jó papír?
Habár gondolom nálad nem csak papírdolog. Eléggé széles látókörü koma lehetsz
Egy marhagyors ismi után összefutottunk a leánnyal tegnap és piszokul egymásnak estünk. Annak ellenére, hogy autós túra volt, még mindig a hatása alatt vagyok. Ahogy kinézett, ahogy mozgott, ahogy ........ szal, toppon volt nálam.
Hát akkor neked sikerült az ami nekem nem
Gimi után én is a ZMNE-re jelentkeztem én is katonai vezetőire is meg Bolyaira is csak villamosmérnökire,fegyvezet-rendszer technikára.
Minden zsír volt csak a pszhiológiai vizsgán megvágtak,fellebbeztem és utána másodszorra is.Fizikait simán teljesítettem......Egy világ omlottt össze...
De mostmr nem bánom,mert akkor nem lettem volna szerelő
most polgári pályán vagyok a Budapest Műszaki Főiskola Bánki karára járok integrált mérnök szakra,ami végülis gépész és villamosmérnöki képzés egyben...és hát a csúszás az meg szívás

Segítséget nem hogy a társak részéről nem nagyon várhatok el,hanem a suli részéről,kifutó szak vagyunk és szarnak ránk...
JAja, pl cr 250 dobozban 1,2
hé-hé ácsivan....most már mond el mi volt
poliészter,müanyag,esetleg gumi anyagu?
Jó éjt gyerekek búcsúzik a füles mára! Bujjatok be ti is a puha jó meleg puncikába!
azééé én annyira nem vagyok kész mint te,de kéne az meg 2értelmü,hogy nem éri meg,vagyis igen,de jelen anyagi helyzetönk mellet nem gondolom van vagy 1,7-1,8körül ez a gép és azért már igen komoly bringát lehet kapni.......
Skacok, olyan szexuális élményem volt a héten.. Hú de kész vagyok...
Teljesen kikészültem... Azt hitttem rutino öreg csóka vagyok, de hát... JA, nőről van szó
na én is tiplizek aludni.... holnap csak 10 re meek.
Mi a francnak?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de kéne!
Nem éri meg
ÁÁÁá, dehogynem!
Kész vagyok attól a géptől... Én is
ma szasztok....tiplizek egy 44sx-et énis elfogadnék,azt még hozzá kell tegyem
A csúszás akkor gáz, ha jók a mostani csoporttársaid.
Én is halasztottam, de mindig voltak ismerősök...
Közlekedésmérnöki szak, Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Bólyai János Katonai Műszaki Főiskolai Kara
Nem voltak túl elnézőek és segítőkészek...
Habár inkább a sok utánajárás miatt lettem kész. Mindig nem vehettem ki szabit az ügyintézkedésekre, alírás után rohangálásra; meg a csporttársak is olyanok voltak, amilyenek.
Budapesten és intreneten össz. 3 oldeal anyagot találtam a dolgozatomhoz.
And you?
Azt a kurva! Ú, ezt kipróbálnám! ennyi rendőr tökén végiggázolni legálisan!
Na itt vagyok.
Igen volt alkalmam és rendkívüli mód tetszett,de az én véleményem nem sokat ér,inkább Tóth Ádiét mondom ő is ott volt éppen.
Alul és középen sokkal erősebb mint a 125,egyedül felül kopp gázon tünik egyformának,de azt egy jó SXS kipuff helyrehozzná.Hasonló a karaktere mint a 200SX-é volt ,mert nagyon könnyen vezethető,viszont jókora teljesítmény van a motorba,mint akár egy 250es gépnél.
Külföldröl se hallottam vissza rosszat,imádják ,mert rendkívűl fürge ,eszelős a futóműve és a fékei.

A sulit meg 3 éve bevállaltam,mertt akkor minden szépnek és jónak tünt,aztán egyedül maradtam,minden szétrebbent és ekkor
kezdtem el használni a szakmunkás papiromat.A munka meg a suli egy kegyetlen páros,szinte összeegyezthetetlen,ez miatt is csúszok egy félévet......

Te minek készültél?
De pályaválasztás téren picit eltévedtem.. Nekem a Fáy ba keleltt volna járnom ahol autószerelést tanítanak... Meg idén el kelett volna kezdenem az évemet a gépészmérnöki karon vagy a mamiban...

ez vhogy sehogy nem paszsol a képbe
6 bukás lehet egy évben... és a 6 tantárgyhoz 5 höz közöm nincs..... Az a vicc ha legjobb tanulók güriznek a 2es 3 asokért.....
2 választásom van vagy eljövök vagy kibasznak