egy 450sxf van avyg 2,3-2,4 nem? egy rzm 450 v. crf 450 meg 1,5-1,6 és hát nem kevés a köztük lévö 800ezres külömbség kishapsi anni a ktm védelmébe felhozta azt,hogy ennyi pénztért viszont full verseny gépet kapsz(fasza fékek,kiválo futomü)amit a japokon például drága tuningok árán érsz el... ennek az elsö felében egyet értek,de a másodikban,abban nem,mert szerintem ha a 800ezres külömbségbol 300at még tuningra költök(fékek,futomü)amiböl már azért összelehet hozni valamit,akkor még mindig sporoltam félmilkot
jo dolog benne az önindito 2hete teremcrosson a berugos gépek leálláskor veszitettek pár helyez,ha nem volt elönyük.....az sxf meg csak nyifi-nyifi-nyifi brummmmmmmm és G.O!
az zsir de ugy todtam van asszonyod,vagy rosszul tudtam? multkor emlitetted,hogy az asszony nem nagyon dijjazza az uj motor ötletét vagy ugy általánosságba beszéltél
Na igen,a biztost a mai világban nem szabad egy bizonytalanért elengedni.
Szerintem ha az ember tényleg megbízható és minőségi munkát végez,akkor arra van igény.
De ez csak akkor jön létre ha az ember nem darabolja fel az önmagát és energiáit.
Sokszor volt és van is lelkiismeret furdalásom,mert nem pont 100%al koncentráltam akár a sulira vagy a munkára.ezt pedig nem szabad.
Egy dolgot ,de azt profin,mit ahogy te is rááltál a Volvo-ra és abba válsz mesterré.
Örülök, hogy csevegtünk, de most már nyugovóra térek
Tök jó fej vagy, remélem motorozhatunk is majd egyet hamarosan!
Holnap meló és egyedül leszek a munkafelvételen... Rémálom. Ennyi buzi volvós köcsögöt körbeugrálni.. Mind kiemelt ügyfélnek érzi magat. Jatt persze nyista.
Nade: motorra fel!
Ja értem....
hát levelezősöket azt biztos nem kímélik,még nálunk sem
Rengeteg a szívás, a pofon ,deakkor is nyomni kell.Amikor neki futottunk ennek a szép szaknak akkor 32 voltunk,most a köménymag 10 fő.Sokan nem birták,ők tényleg csak a papirért jöttek,valaki a nyelvel nem boldogult és nem tudott kellőképpen felkészülni.....
Ha az iskola az életre készít fel akkor nem félek a haláltól
Meg az ismerettség...
Ha van ismerős, minden OK.
Mondjuk nekem az is közrejátszott, hogy autószerelőként nem vágott szakmába. CSak tizedrészt KB.
Ha azon a pályán kellett volna újra kezdeni mindent... Nem érte volna meg, elég jól lehet szerelőként fusival prémium márkát javítani otthon. VOLVO-ról van szó, eléggé elterjedt emberke lettem, jó visszajáró ügyfélkörrel.
Ezt nem merem a bizonytalanért feladni
Majd este benézek!
Csőtészta!
Hát helyettem se fog senki dolgozni
Jó éjt mindenkinek!
Szerintem ha az ember tényleg megbízható és minőségi munkát végez,akkor arra van igény.
De ez csak akkor jön létre ha az ember nem darabolja fel az önmagát és energiáit.
Sokszor volt és van is lelkiismeret furdalásom,mert nem pont 100%al koncentráltam akár a sulira vagy a munkára.ezt pedig nem szabad.
Egy dolgot ,de azt profin,mit ahogy te is rááltál a Volvo-ra és abba válsz mesterré.
Tök jó fej vagy, remélem motorozhatunk is majd egyet hamarosan!
Holnap meló és egyedül leszek a munkafelvételen... Rémálom. Ennyi buzi volvós köcsögöt körbeugrálni.. Mind kiemelt ügyfélnek érzi magat. Jatt persze nyista.
Nade: motorra fel!
hát levelezősöket azt biztos nem kímélik,még nálunk sem
Rengeteg a szívás, a pofon ,deakkor is nyomni kell.Amikor neki futottunk ennek a szép szaknak akkor 32 voltunk,most a köménymag 10 fő.Sokan nem birták,ők tényleg csak a papirért jöttek,valaki a nyelvel nem boldogult és nem tudott kellőképpen felkészülni.....
Ha az iskola az életre készít fel akkor nem félek a haláltól
Ha van ismerős, minden OK.
Mondjuk nekem az is közrejátszott, hogy autószerelőként nem vágott szakmába. CSak tizedrészt KB.
Ha azon a pályán kellett volna újra kezdeni mindent... Nem érte volna meg, elég jól lehet szerelőként fusival prémium márkát javítani otthon. VOLVO-ról van szó, eléggé elterjedt emberke lettem, jó visszajáró ügyfélkörrel.
Ezt nem merem a bizonytalanért feladni