Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rózsaillatú!
és büdös is?
Ne nyomd már ezt az ajnározós dumát,én is barnát szarok!
valamit-valamiért, pár csont egy feledhetetlen élményért és egy csomó haverért nem?
a linket tényleg csak az nézze meg aki nem lesz roszul
és üdv
nyilván sok-sok áldozatot kellet meghoznod a versenyzésért ....a csontjaidról nem is beszélve
Megnéztem a képeket.
Hát a www.rotten.com on van dúrvább is
Igazad van,na persze de milyen áron erre csak utólag jösz rá!Most nem akarok nyafizni csak aszem öregszem!
de szerintem amilyen élményeket szerzett Neked ez a sport, azt pénzbe nem lehet kifejezni...
vagy?
skyrohoz nem jutott át a videjó
Subject: Undelivered Mail Returned to Sender

This is the mail system at host a.relay.invitel.net.

I"m sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It"s attached below.

For further assistance, please send mail to

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

: message size 4833242 exceeds size limit 4194304 of server
server09.citromail.hu[195.70.38.140]
Ja van mit !Van 1 bergem ,1 csajom, 1 macskám ,1 félkész házam(rajta csomó adósság),1x láttam a tengert 10éve (a kaszpit),1 10 éves buszom,és annyi röntgen fotóm van magamról mint másnak a családi albumban,Reggelente össze kell raknom magam! És mind ez nem így lenne ha 13 éve nem a motorsportra basztam vóna el a lét!Akkor így állna a képlet:4 berg,4csaj,4macska,2kész ház,10miller mol részvényekben,és évente látnám az adriát,és nem tudnám megmondani milyen idő lesz,mert mindig fáj vmim(eső bal térd,meleg jobb)Lehet hogy elkúrtam!De ez van SZERETEM!
ejjóvót
Theo egy csecsevőnek mint nekem minden vicc új
két lábon járó oximoronok vagyunk
És az alig várom tulképp azt jelenti hogy nem is annyira várom pedig mi pont a forditottjára használjuk..
réééégi
És ha már itt tartunk, akkor a "régen találkoztunk" meg a régen nem találkoztunk" is ugyanazt jelenti? Mi ez a hülyeség...
Gondoltátok volna, hogy a magyarban az összetört a fejidomom meg a széttört a fejidomom ugyanazt jelenti?
Csavarjátok fel a hangerőt amikor közelebb ér a kocsi nagyon állat hangja van: http://youtube.com/watch?v=CHl...
hela
küldtem videót is meg fotókat
nah megyek tesire