nem forralta a vizet soha....meg nem is füstölt úgy mintha hengerfejes lenne...meg nem is dolgozott vissza a hűtőbe...hát pályán általában harmadikat nyúztam 60- 110 között néha 115 is volt és az a vége,de egyszerűen kakucson nem kellett váltogatni,jó volt végig 3ban
Borítékolok egy motorgenerált, ez már csak a hab lehetett a tortán neki. Vizes olaj kenésügyileg nem túl jó.
De akkor legalább zsír lesz.
Egy ilyen öregben nem érdemes csak gyűrűt cserélni, lehet sok meglepi-nem kívánom, de készülj fel
ahan,de a vízedet nem forralta?
Hát sajnos volt rá több precedens értékű példa,hogy gátszakadásos lett a hengerfej
De ha szerencséd van,akor csak hengerfej tömcsi vagy tényleg vízp. szimm. ,de azt nehezen tudnám elképzelni,az egyik legmegbízhatóbb pontja az elcéknek.
De láttatlanba kár is mondani bármit,szét lesz kapva,kiméregetve,hogy mi a cserés.
Nekem az a legnagyobb extra a gépen ha megbízhatóan működik
A tiltás pedig nem éppen vitamin,versenypályán is ritkán indokolt,de ott is csak a dirt részen
még 1 hónapja.mert szükség helyzet volt...de utoljára nov 5.én mentem vele...és mindig engedtem le belőle vizes olajat és mindig töltöttem bele frisset...
Azt a hülyét!
Imádomazt az illatot, amit magamon érzek moccolás után!
Ezt egy kötelező tartozéknak érzem, mint a ruhát, védőfelszerelést. Eccer volt frankó 800as motulom is (most inkább 600ast-újban710-est) vagy IGOL Sts R-t szaglászok. Nagyon fincsi... Minek ezt illatosítani?
japán is füstölne ha öntenék bele olaajat a karbinál ....enyém is füstölt már kétszer ha 5 perc mire elmegyek érte és addig a tetején áll.......felmegy a kartercsövön pici oil...attól van ...természetes dolog ....
az is csak akkor ha az ablak tetejéig öntöd ....de van nálunk egy 520 azt direkt felfordítotuk az soha nem füstölt be ...lehet eldugult a cső
SOS
ELLOPTÁK : SUZUKI 400 DRZ SUPERMOTO fekete
RENDSZÁM: UIN-318
LOPÁS PONTOS HELYE: BP. 2. KER. LIPTHAY U.
LOPÁS PONTOS IDEJE: 2007. NOV. 28. 22:00
HA LÁTTAD, HALLOTTÁL RÓLA, ÍRJ, HÍVJ, MAGAS PÉNZJUTALOM ILLET TÉGED!
VISSZA IS VÁSÁROLNÁM!
NE HABOZZ, HÍVJ!
SOS
ELLOPTÁK TEGNAP: SUZUKI 400 DRZ SUPERMOTO fekete
VISSZA IS VÁSÁROLNÁM!
NE HABOZZ, HÍVJ!
vizes olaj és olajos a víz... meg el is fogyott néha a víz... füstje az feketés kékes volt hidegen,de olajat nem ette a gép... amúgy most is indul 2-3 rugásra,csak érezhetően könnyebb lerugni
Ez volt a reklám helye
De akkor legalább zsír lesz.
Egy ilyen öregben nem érdemes csak gyűrűt cserélni, lehet sok meglepi-nem kívánom, de készülj fel
Hát sajnos volt rá több precedens értékű példa,hogy gátszakadásos lett a hengerfej
De ha szerencséd van,akor csak hengerfej tömcsi vagy tényleg vízp. szimm. ,de azt nehezen tudnám elképzelni,az egyik legmegbízhatóbb pontja az elcéknek.
De láttatlanba kár is mondani bármit,szét lesz kapva,kiméregetve,hogy mi a cserés.
Nekem az a legnagyobb extra a gépen ha megbízhatóan működik
A tiltás pedig nem éppen vitamin,versenypályán is ritkán indokolt,de ott is csak a dirt részen
figy gyártok egy állványt kifejezetten 4t endurokhoz
errőlé a mondatodról beszélek te csökkentagyú balfasz ott írod h jártál vele 1-2 hétig
Imádomazt az illatot, amit magamon érzek moccolás után!
Ezt egy kötelező tartozéknak érzem, mint a ruhát, védőfelszerelést. Eccer volt frankó 800as motulom is (most inkább 600ast-újban710-est) vagy IGOL Sts R-t szaglászok. Nagyon fincsi... Minek ezt illatosítani?
az is csak akkor ha az ablak tetejéig öntöd ....de van nálunk egy 520 azt direkt felfordítotuk az soha nem füstölt be ...lehet eldugult a cső
ELLOPTÁK : SUZUKI 400 DRZ SUPERMOTO fekete
VISSZA IS VÁSÁROLNÁM!
NE HABOZZ, HÍVJ!
TEL: 06 20 669 8590
EMAIL: apcsel@citromail.hu
ELLOPTÁK TEGNAP: SUZUKI 400 DRZ SUPERMOTO fekete
VISSZA IS VÁSÁROLNÁM!
NE HABOZZ, HÍVJ!
TEL: 06 20 669 8590
EMAIL: apcsel@citromail.hu