Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer egy Tuck triálon amit sóskuton rendeztek még anno...ott sikerült elfogyasztanom fél liter jim beamot 3 óra alatt és utána nem voltam képes beütni a telefonom pin codját ami így nézett ki:0000 tehát négy nulla összetörtem egy asztalt egy széket egy napernyőt nem azért mert olyan erős voltam hanem ráestem aztán a kisbusz tolóajtaját rázártam a saját fejemre....Szóval veszélyes vagyok ilyen mennyiségek után főleg magamra
jah tényleg lejött 07es SX Anaheim
üdv mindenkinek... nézzétek ám 14:55kor a MOTORS tv-t
Érdekes. Engem inkább a pia szokott részeggé tenni
Volt hogy egy lityit megittam... Igaz két részletben, mert kidobtam az első felét. Amikor ez a kép készült, akkor állítólag kábé fél lityit ittam a haverok szerint. Én nem szoktam jegyezni. De az Unikum geci. Van, hogy még kedden is szarul van az ember a hétvége után
a szerelem részeggé tesz?
nekem elég ránéznem és már részeg vagyok...
Ezt egy este alatt? ? ? ? ? ? ? Fél lityi unikomtól magában már okádnék mint az állat....
Á, dehogy, talán olyan 10 darab. Meg egy fél lityi Unikum
A sör....
Mesterlövész (?) állva (?). Épp kilő az erkélykorláton
JaJa,engem is az asszonykám nyir,ezért olyan ritka szép a hajam.... inkább ritka mind szép
álca
Mesterlövész állca COD 4:
Takarékos megoldás
Nekem 1 évvel ezelőtti csúcsgépemen még 640szer 480ba is beszaggat néha De két hajnal alatt végigjátszottam az egészet...És most olyan érzésem van mint aki egy hetet ivott egyfolytában pedig nem ittam semmit..
Mi az a koleszterin
Én magamat szoktam nyírni... Nem vok rá túl büszke, láthattyátok az eredményt
Nikk sztem menj el vérvételre nézsd meg a koleszterint.Sok sör nem tesz jót neki
jó az csak nekem laggol,akad nagy a gépigénye
de a Füled marad!
Én meg a sört
Az ismerőseim közőtt találtok még néhány motorost!Már megint kidobott ez a szar!