ja simán össze lehetne hozzni majd egy fórumtalit,egy olyan helyen ahol mind az endúrós,kroszos meg az aszfaltvagyányok is jól érezhetik magukat.
Bográcsgulyást és a welcome drinkt(ágyas pálimka ) azt én állom.
Annyira nem veszélyes, ne ijedjetek meg. Sajna az uccai motrom el kellett adjam. De ha vége lesz eccer, veszek egyet megen, és egyik nyáron végig látogatom az összes jó arcot a fórumról. Meg be is rúgunk. Ámen
Amúgy az egyik legnagyobb motorkerékpárolaj gyártó cég.Elég magas minőséggel,ami sajnos sok esetben a mi pénztárcánkon érződik.
ami 2T be zsir az 710es.
A 800-as az vérprofi olajok kategóriája,jó ideig csak gyári versenyzők mentek ilyenekkel.
De az autóolajaiba is vannak Factory versenyolajok amik pl. Nascar,WRC,F3000 valók,és ezt te mint magány ember már itthon is megveheted.Pár éve még ugy utaztatták be a rallysok is osztrákiából.
Meg az idén tavasszal, amikor megtuttam, hogy ismét apai örömök elé nézek, hát nekiálltam nagyobb lakás után nézni. Hát, sikerült is. És nem bírom a basztatást, pont ezért
Bográcsgulyást és a welcome drinkt(ágyas pálimka
Amúgy az egyik legnagyobb motorkerékpárolaj gyártó cég.Elég magas minőséggel,ami sajnos sok esetben a mi pénztárcánkon érződik.
ami 2T be zsir az 710es.
A 800-as az vérprofi olajok kategóriája,jó ideig csak gyári versenyzők mentek ilyenekkel.
De az autóolajaiba is vannak Factory versenyolajok amik pl. Nascar,WRC,F3000 valók,és ezt te mint magány ember már itthon is megveheted.Pár éve még ugy utaztatták be a rallysok is osztrákiából.
Sajna ebben a qrva országban másképp nem lehet gyerekezni. NEkünk is leginkább a körülmények szólnak közbe
még nem használtam motult,jo fajta oil?
Nem értem őket