a husa nem baszakodott 2T -vel ......kivéve mikor még husqvarna volt
ezt nagyon díjazom bennük nekik a 4T a nagy dolog ők azért , hogy csak csináljanak nem állnak neki szart csinálni
Hátja méregtelenitek már végigjártam europa fő sörfővárosait de azt kell mondanom a belgák nyomába sem érhet senki...Pl a Müncheni sörök olyanok a belgához képest nekem mintha aszu után valami homoki fehérbort kék inni.,....Nem rossz a német csak ők a mennyiségre gyúrnak..A szlovákoknál szintugy ez a helyzet Prágáról meg még nincs véleményem de maj 1 hét múlva lesz..
ááá nincs benne az 5 éves tervben,meg akkor nem müködne a szlogenjük !
4 STROKE FORCE
A nyomatéka meg onnan jön,hogy a blokkjaikban ugyanaz a főtengő működik,azonos lökethosszal csak a furatot és az azt körülölelő perselyt cserélik.
Vagyis innen jön a kifejezés,hogy hosszú löketűek,mint a régi jó kis kerti traktorok
Azzzz jóóó. Prágáig nem jutottam el, csak Szlovákiáig. Ott se rossz sörök vótak. Pedig olyan 20 éve jártam arra. És akkor méregtelenítesz? Én inkább rágyúrnék
david knight az rossz példa mert ő bármivel végighasítana...de ha nekem husám lesz akkor az azt fogja jelenteni , hogy jó lett a cuccuk
én mikor nagykategóriás versenyenduróról beszélünk / bár ha olvastál bele régebben a topikba akkor tudod / mindíg az európai modelleket sztárolom .......és ebbe a husky meg a berg is nagyon beletartozik nemcsak a ktm.....
mostanában azok sikeredtek jobbra összeségében/vettem is belőle/ de a dolgok változhatak ...akár évente is ... ki tudja mit hoz a jövő de úgylátszik ők biztos benne lesznek mindhárman ...vagy rajta a masterenduró dobogóján
Nekem eddig nagyon bejött a Berg. Hasonlítottam össze egy haverom 450exc-jével, az is fasza gép, de valahogy a Berg nyomatékosabb, nem kell annyira pörgetni hogy menjen...nagyon fasza a 450exc is, csak pörgetni kell mire megjön az erő. A többi meg ugyanaz...(futómű, fék, stb..). Külsőre jobban bejött a Berg ezért is vettem azt, amúgyis gyerekkori álmom volt
Reggel óta? Úgy 12-13 valahol. El kellett mennem a boltba, mert tegnap este óta elfogyott egy kocka, és nem is voltak nálam. Hogy jövő héten mi lesz, el se tudom képzelni. Valszeg harmadik gyerek + mikulásnap, hajjajjajj. És Te?
hát szegény berget mikor megvették akkor a ktm szívta a vérét sztem...
de most csoda , hogy engedte fejleszteni és ekkora ugrást csinálni nekik......mert valljuk be őszintén most ez a blokkmegoldás stb....megint egy új korszak kezdete és ebben mindig úttörők voltak már akkor is amikor még husqvarna volt a berg
vagy azért engedték nekik , hogy ha bebukik a mutatvány akkor ne a trunkenpolz nevet rontsák...?
ezt nagyon díjazom bennük nekik a 4T a nagy dolog ők azért , hogy csak csináljanak nem állnak neki szart csinálni