azt nagyon megköszönném
Muter is próbál segíteni ilyen téren...meg szokta kérdezni a nagyobb véges ügyfeleit..hátha...de eddig semmi...ha lenne egy kicsivel több kess..egyből jobb lenne
több verseny,több edzés,fejlődés,mégtöbb verseny,nagyob nézetség a reklámoknak....
de hát jó ismeretség kéne...
Faja...nem ismerek én ott senkit, 4 éve vettem egy házat Besnyőn
A Kardos-tanyát megvették valami Subaru-kereskedést vezető cigányok, nem lesz ott többé motoros élet, 17 milla, oszt kész.
hát pl. a lőtérbe lehet kimenni,persze óvatosan,vagy ki a Kardos tanyára.....Más annyira nem jut eszembe,marhára sík vidék az egész,meg itt a társaság a krosszoka isl endúrózni szoktak
Tóth Imit ismered?Ő vele kéne beszélned,ő majdnem minden hétvégén nyeregbe pattan
üzemóramérő: Egy haverom vett CR500-ast, amihez egy széthulló, sárga naplót adott a gazdája.
Vezetve volt, mikor, mennyi időt volt kint pályán, olajcserék, esések, felújítások...Azt hittem elszarom magam, 1988-tól 2004-ig MINDEN!
az én receptem kezdő krosszosoknak:
első a védőruházat...100-120ezerFt
második egy kezdő, olcsó krosszgép, 90-95-ös évjáratok, amit nem nagy baj, ha odacsapkodsz
harmadik a maradék pénzből felújítás, alkatrészek, sör és kórházi számla, gyógytorna
nekem az lenne az első amit vennék a 4t-m re
10 ropit megér!
Azon is gondolkodtam hogy ha nem kxf lesz...akkor inkább egy zsír uj kx250...bár nem hiszem hogy jövőre találok újat...
hát igen ez nem olcsó játék az 4t szervizelése....8-10óránként olajcsere minden 2. olajcserénél sz.hézagellenörzés...60 üzemóránál érdemes nézni egy gyűrűhézagot,80-nál már érett a dugócsere,és a szelep és szeleprugókól nem is beszéltünk....
Már csak egy kérdés,hány krosszmotoron van üzemóramérő?.
Menj 2T-re én azt javaslom,és hagjy egy kevés lóvét ha valami gebasz beütne mégis.
Laczka, ha te Táborfalvai vagy, felvilágolhatnál majd, hogy hova érdemes crossmotorral elvergődni a környéken (esetleg ahol az asszonyt is tologathatom...mármint nem a susnyásba, a motoron ).
MSN:
rendes77@freemail.hu
elvileg a szerelő állitja...de nem nagy kunszt megcisnálni otthon...csak kell hozzá egy lapkakészlet meg egy hézagoló
minden 4t motornál kell...tipusa válogatja hogy hány óránként..
Én meg betartom a gyári adatokat, mert gépésznek tanultam régebben, és úgy tudom, hogy az állandóan friss olaj sem feltétlenül hasznos. Nem hülyék a mérnökök, ha 6000-re van tervezve, akkor annyi, ha 12000, akkor annyi.
2007-ben váltak szét külön útra a Kawasaki és Suzuki....Kawasaki csinált egy remek blokkot,rengeteg erővel és egy jó futóművel,ellenbe a Suzuki egy alulról is nyomatékos,középtartományban a legerősebb blokkot építet,és rámentek a motor fordulékonyságára,ami a mai napig vitathatatlanul a suzukinak sikerült eddig a legjobban..
900 ból olyan 2t-t veszel hogy le is szop...szerintem tuti 2t...
ilyen "kevés" pénzért nem érdemes 4t-t venni...csak szopás van vele...főleg a 250 el..amit azé pergetni kell rendesen
Muter is próbál segíteni ilyen téren...meg szokta kérdezni a nagyobb véges ügyfeleit..hátha...de eddig semmi...ha lenne egy kicsivel több kess..egyből jobb lenne
több verseny,több edzés,fejlődés,mégtöbb verseny,nagyob nézetség a reklámoknak....
de hát jó ismeretség kéne...