Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nagyon megköszönném
Muter is próbál segíteni ilyen téren...meg szokta kérdezni a nagyobb véges ügyfeleit..hátha...de eddig semmi...ha lenne egy kicsivel több kess..egyből jobb lenne
több verseny,több edzés,fejlődés,mégtöbb verseny,nagyob nézetség a reklámoknak....
de hát jó ismeretség kéne...
most már elúszott, de jövőre megkérdezem a céget, hogy szponzorálna-e téged...Ha nem undorodsz a sárga-kék színektől és az építőipartól...
Faja...nem ismerek én ott senkit, 4 éve vettem egy házat Besnyőn
A Kardos-tanyát megvették valami Subaru-kereskedést vezető cigányok, nem lesz ott többé motoros élet, 17 milla, oszt kész.
nekem csak bukóm volt meg kesztyűm amikor elkezdtem...
védőt is most vettem áprilisban az első versenyemre...
Jó lenne tudni mi?
Mindjárt kikeresem a gépemen a sok cuc közül
hát pl. a lőtérbe lehet kimenni,persze óvatosan,vagy ki a Kardos tanyára.....Más annyira nem jut eszembe,marhára sík vidék az egész,meg itt a társaság a krosszoka isl endúrózni szoktak

Tóth Imit ismered?Ő vele kéne beszélned,ő majdnem minden hétvégén nyeregbe pattan
üzemóramérő: Egy haverom vett CR500-ast, amihez egy széthulló, sárga naplót adott a gazdája.
Vezetve volt, mikor, mennyi időt volt kint pályán, olajcserék, esések, felújítások...Azt hittem elszarom magam, 1988-tól 2004-ig MINDEN!

az én receptem kezdő krosszosoknak:
első a védőruházat...100-120ezerFt
második egy kezdő, olcsó krosszgép, 90-95-ös évjáratok, amit nem nagy baj, ha odacsapkodsz
harmadik a maradék pénzből felújítás, alkatrészek, sör és kórházi számla, gyógytorna
nekem az lenne az első amit vennék a 4t-m re
10 ropit megér!
Azon is gondolkodtam hogy ha nem kxf lesz...akkor inkább egy zsír uj kx250...bár nem hiszem hogy jövőre találok újat...
hát igen ez nem olcsó játék az 4t szervizelése....8-10óránként olajcsere minden 2. olajcserénél sz.hézagellenörzés...60 üzemóránál érdemes nézni egy gyűrűhézagot,80-nál már érett a dugócsere,és a szelep és szeleprugókól nem is beszéltünk....

Már csak egy kérdés,hány krosszmotoron van üzemóramérő?.

Menj 2T-re én azt javaslom,és hagjy egy kevés lóvét ha valami gebasz beütne mégis.
részletkérdés...
aztán majd a bokorban
Laczka, ha te Táborfalvai vagy, felvilágolhatnál majd, hogy hova érdemes crossmotorral elvergődni a környéken (esetleg ahol az asszonyt is tologathatom...mármint nem a susnyásba, a motoron ).
MSN:
rendes77@freemail.hu
áá zsííír,köszike
akkor nem viszem el szerelőhöz...
már csak kéne egy manuááál hogy tudjam hogy mi mennyi
akarom mondani csavaros
elvileg a szerelő állitja...de nem nagy kunszt megcisnálni otthon...csak kell hozzá egy lapkakészlet meg egy hézagoló
minden 4t motornál kell...tipusa válogatja hogy hány óránként..
casvaros azaz hivatalosan himbás vezérlésű..
Én is crossra CR 250-KX 250 ajánlanék endurozásra a KTM EXC 200-250-300;gASgAS 200-250-300!
látom kezdesz kétségbeesni...2T, barátom, 2T... 4T-re majd lesz pénzed később.
Én meg betartom a gyári adatokat, mert gépésznek tanultam régebben, és úgy tudom, hogy az állandóan friss olaj sem feltétlenül hasznos. Nem hülyék a mérnökök, ha 6000-re van tervezve, akkor annyi, ha 12000, akkor annyi.
2007-ben váltak szét külön útra a Kawasaki és Suzuki....Kawasaki csinált egy remek blokkot,rengeteg erővel és egy jó futóművel,ellenbe a Suzuki egy alulról is nyomatékos,középtartományban a legerősebb blokkot építet,és rámentek a motor fordulékonyságára,ami a mai napig vitathatatlanul a suzukinak sikerült eddig a legjobban..
A szelepeket egyépként ki állintgatja?szerelöhöz kell hordozgatni?Ez a többinél is igy van igaz?hogy állitgatni kell
Suzuki
Suzuki...
900 ból olyan 2t-t veszel hogy le is szop...szerintem tuti 2t...
ilyen "kevés" pénzért nem érdemes 4t-t venni...csak szopás van vele...főleg a 250 el..amit azé pergetni kell rendesen