Sok függ tőle, hogy mikori
Egyébként jó motor, szétpörgetve 9l/100km, amúgy 5-6. Rengeteg alkat-race van hozzá, szép kis gépek, csak ennek megfelelően marha magas az ára. Egy haverom szerelget sokat egyet, megkérdezzem?
Közérdekű felhívás:Küzületek volt valakinek tapsztalata Yamaha DT-125-el?
Szerelni szereltem,de nem mentem vele Azt tudom,hogy alkatrész van hozzá dögivel és elég sokat kibír a blokkja....
Hugom fejibe vette,hogy most vesz magának DT-t,az istenért se bírom lebeszélni....ha legalább egy
250SXS lenne,akkor fejet hajtanék az akarata előtt,de így
szevasztok skacok
én most atávozás mezejére lépek..talizom pár koleszos osztálytársal és legurítunk pár sört...illetve csak ők..én nem iszom....mi gáboral füstölgünk...
további jó mókázást..csaóóóó
HÁt akkor neked meg se kottyan a nyáregyházi pálya,az elég közel van a messzéhez .....
bár állítólag valami sárisi taknyos kölkök dúrtak valami krosszpályát,majd ha haverom feltolja az arcát msn-re rákérdezek
1000Ft, huhh...Valami szép kis váza, lakásdísz, vagy receptfüzet? Vidd el moziba...Macskafogó2?
Vagy...pahh. Ennyiből vegyél nyersanyagot, és csinálj neki valami szépet.
Egyébként jó motor, szétpörgetve 9l/100km, amúgy 5-6. Rengeteg alkat-race van hozzá, szép kis gépek, csak ennek megfelelően marha magas az ára. Egy haverom szerelget sokat egyet, megkérdezzem?
Szerelni szereltem,de nem mentem vele
Hugom fejibe vette,hogy most vesz magának DT-t,az istenért se bírom lebeszélni....ha legalább egy
250SXS lenne,akkor fejet hajtanék az akarata előtt,de így
én most atávozás mezejére lépek..talizom pár koleszos osztálytársal és legurítunk pár sört...illetve csak ők..én nem iszom....mi gáboral füstölgünk...
további jó mókázást..csaóóóó
Ez jaóóó...
4 év alatt még nem érzem magam Beschnyőőőjinek, de az közelebb lehet, Sáriban. Lécci értesíts amint tuc valamit.
bár állítólag valami sárisi taknyos kölkök dúrtak valami krosszpályát,majd ha haverom feltolja az arcát msn-re rákérdezek
Elmondanám, hogy toronyiránt, mellékutakon ALSÓNÉMEDIRE akarok kijárni
ott lehet gyakorolni,csak krosszal messze van
mert imád kötni
Jövök 1 sörrel
igazából mind1 hogy mi van a motoromra írva meg rám...csak motorozhassak...
Vagy...pahh. Ennyiből vegyél nyersanyagot, és csinálj neki valami szépet.
Kipufogó:0.12-0.17mm