Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáó,jó gurítást!
Sok függ tőle, hogy mikori
Egyébként jó motor, szétpörgetve 9l/100km, amúgy 5-6. Rengeteg alkat-race van hozzá, szép kis gépek, csak ennek megfelelően marha magas az ára. Egy haverom szerelget sokat egyet, megkérdezzem?
Közérdekű felhívás:Küzületek volt valakinek tapsztalata Yamaha DT-125-el?
Szerelni szereltem,de nem mentem vele Azt tudom,hogy alkatrész van hozzá dögivel és elég sokat kibír a blokkja....
Hugom fejibe vette,hogy most vesz magának DT-t,az istenért se bírom lebeszélni....ha legalább egy
250SXS lenne,akkor fejet hajtanék az akarata előtt,de így
cewa...
szevasztok skacok
én most atávozás mezejére lépek..talizom pár koleszos osztálytársal és legurítunk pár sört...illetve csak ők..én nem iszom....mi gáboral füstölgünk...
további jó mókázást..csaóóóó
Sárisi
Ez jaóóó...
4 év alatt még nem érzem magam Beschnyőőőjinek, de az közelebb lehet, Sáriban. Lécci értesíts amint tuc valamit.
HÁt akkor neked meg se kottyan a nyáregyházi pálya,az elég közel van a messzéhez .....
bár állítólag valami sárisi taknyos kölkök dúrtak valami krosszpályát,majd ha haverom feltolja az arcát msn-re rákérdezek
fehér ember elfelejtette, hogy egyszer már elküldte ezt a hozzászólást...
Vissza mennyé...mi a rákért rakta be 2szer
Ok.Fehér ember nem felejt
Messze?
Elmondanám, hogy toronyiránt, mellékutakon ALSÓNÉMEDIRE akarok kijárni
Ok.fehér ember nem feleljt
vegyél neki kötőtűt, az akkorül lehet valahol...és alkoholos filccel írd rá, hogy Anya csak egy van-Fiadtól...
pfu Besnyő,az éppen még Dabas.....arra nem tudok senkit,max a gázpászta a Kakucsring mögött..
ott lehet gyakorolni,csak krosszal messze van
köszi a tippeket
nyersanyag az nemjó
mert imád kötni
örök hálám
Jövök 1 sörrel
köszi
igazából mind1 hogy mi van a motoromra írva meg rám...csak motorozhassak...
1000Ft, huhh...Valami szép kis váza, lakásdísz, vagy receptfüzet? Vidd el moziba...Macskafogó2?
Vagy...pahh. Ennyiből vegyél nyersanyagot, és csinálj neki valami szépet.
Szívó:0.07-0.12mm
Kipufogó:0.12-0.17mm
hát olyan 1000 FT mert többieknek is kell
mennyit szánsz rá?
visszatérünk majd rá. Azt tudom, h a miskolci kézilabdás vagy focis (?) csajokat szop...izé...szponzoráljuk.
Szerintetek Mutteromnak mitvegyek karácsonyra?