bár nem is vicc...két barátomat sajnos sikerült betemetnünk...borzalmas volt......
azért kell hamarab gondolkozni mert tényleg hamar megvan a baj és csak egy hajszálon lebegünk amúgy is ..........
Én 10 évet vívtam, meg 4 évet küzdősportoltam, ennek köszönhetem, hogy a lábizomzatom veszi át a hiányzó szalag funkcióját, szóval nem látszik semmi a problémából...mindössze motoron esés közben alaposan meg kell terveznem, hogy hova, hogyan és mekkorát essek, hogy ne forduljon ki a térdem. Nem kívánom senkinek, pláne nem egy törékeny csajnak.
Nem rossz alternatíva,csak a robogóhoz azért is ragaszkodok,mert azzal tuti,hogy nem megy ki a krosszosok után a homokbányába ugratgatni,meg robogózni már elég jól tud....
Ez ígyis van...az életénél drágább nincs
,és ha egy életre nyomorék lesz,akkor semmibe vész a z apár pillanatnyi kiskirályság míg a motor nyergéban ült...
Nekem is már régóta meg van motoros felszerelésem,pedig motorra még egy kis időt várnom kell
Porcleválás szar dolog,8 éve kosarazok,egy pár jó képességű srác hullott ki mellőlünk ez miatt...
Ember...üzenem a kislánynak, hogy még a szexhez is tudni kell felöltözni (a vetkőzés előtt), nehogy a motorozáshoz. Nekem egy térdszalagom örökre a ködbe vész amiatt, hogy farmer volt rajtam, nem pedig rendes gatya...a porcleválás miatti műtétről nem is beszélve. Sürgősen beszélj a fejével...vagy bármelyik testrészével, csak hallgasson a bátyjára.
kösz előre is,majd szólok,hohgya aktuális lesz...7végén jön haza,aztán akkora tervezem a nagy lebeszélő hadjáratot....igen az áruk van,ezt mondtam én is,meg elöször fel kéne neki is öltöznie,de akkor is félteném,mert nagyon habajdos természete van és megy mint a mérgezett egér.....
jobban jár meg a család is nyugodtaban alszik,ha inkább vesz egy BW"s-t...
de a háló miatt mondjuk 50-65 kg között jó!
Túl bátor és önfejű úgyhogy magáról a motorozásró nem fogom tudni lebeszélni...
Lehet utánozni
de egy nadrágot+mezt egy térdvédöt és egy nyakmerevitöt még kell vennem
azért kell hamarab gondolkozni mert tényleg hamar megvan a baj és csak egy hajszálon lebegünk amúgy is ..........
jól van ez csak fekete humor
,és ha egy életre nyomorék lesz,akkor semmibe vész a z apár pillanatnyi kiskirályság míg a motor nyergéban ült...
Nekem is már régóta meg van motoros felszerelésem,pedig motorra még egy kis időt várnom kell
Porcleválás szar dolog,8 éve kosarazok,egy pár jó képességű srác hullott ki mellőlünk ez miatt...
jobban jár meg a család is nyugodtaban alszik,ha inkább vesz egy BW"s-t...