Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen lehet hogy itt sokaknak van nekem is bár azt inkább ismerősnek mondanám....
annyira belemerültünk a témába, azért vki válaszolhatna a kérdésemre
meg mondjuk...van nekemis cigány haverom...gondolom másnak is van...de...azért akik már így tolják hiába cigány nem cigány az mennyen má máshova vagy nemtom
Nemazért az 1 dolog hogy a cigókat utáljuk/utáljátok és másik az hogy nem vagytok oda a baloldali részlegért. Én csak azt nemértem hogy mindenki tüntet meg ilyenek de asztmondják szar az egész minden.Na de ha jobboldali kormány lenne akkor mitőllenne jobb kérdem én?
Az a gáz hogy mindenki osztályba is nyomja hogy köcsög Mszp köcsög Gyurcsán monnyuk ez a kisseb baj de amikor nem tutda hogy Gy. Ferenc melyik pártba tartozik akkor az sztem kicsit égő.......
én sem vok az...de én is utálom....
nemhiszem el h tudják ezeket megcsinálni...
Hát de most komolyan! Te kibírnád röhögés nélkül, hogy ha odaállna elég v.melyik aluljáróban, hogy add oda a pénzed? De lehet biztos arra megy, hogy görcsöt kapjál a sok nevetéstől, és akkor lendülne akcióba, észrevétlenül!
http://www.ize.hu/click.php?id...
Usi barátom mutatta...hát még itt kéne véget vetni nekik...amíg kicsik
CSajomat má bepróbáták, igaz régebben. Meg még mesélhetek, ha érdekel. De inkább haggyuk....
Mér? Az mszp stabil szavazóbázisát képezik. Főleg némi kóbászér meg sörér
jó mert neked még 1 hónapon belül nem próbálták meg 2x feltörni a műhelyedet,nem vagdosták ki a fiatal fáidat derékmagasságban és nem próbálták meg megerőszakolni a barátnődet...
Óóóóó, jeeee. Le kell kocogjak a garázsba sörért. Tíz vót ittfenn, istennyugtassa mind....
hát...én jobban örülnék nélkülük mint velük
Gondolatom
Én nem utálom őket. De Olaszliszka jövőjét illetően van néhány godolatom....
majd nyáron, önvédelmi tábor...borotvált fej Kárpátia, Titkolt, Hunnia és egyéb szuper koncertek mostmár 2 színpaddal egomba...!
Skyro barátom azon gondolkodtunk hogy nagy hülyeség lenne fmf dobot venni a gépeinkre?
mert ugye azok crosshoz vannak...és se Rxhez se TS-Rhez nincs külön...de csak összelehet tenni nem?
ne csak tapsolj,tüntess is
jah...
Én nem vagyok rasszista de a cigókat útálom.
pesten...megawatt-ba úgy volt
én csak két dolgot utálok ,a rasszizmuszt és a cigányokat
T. bányán lesz nem?
Metál Karácsony vagy mi
Pokolgépre kéne menni....most vmikor lesz nagybuli...csak nincs zseton