Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor például Svájcban rohatt szar lehet.....
igen,mi volt a kérdés?

csak gyorsan....mert most jön ki a rajtam az a pár G-s túlterhelés
hát a határmegynyitással vihettek haza a sorompóból ha fa volt darabot
rá a tűzre aztán kész
jobb mint a semmi
Eggésség, cimbi.
Persze hogy nem engednek meg mindent hülyék is lennének...
Csak ha azt veszed 25 évvel ezelőtt mi volt amit én szerencsére még nem éltem meg.....
Ma meg ha nincs utleveled akkor is elmehetsz európa fejlettem részlegébe...
Szerinted nekünk az EU schengen,meg az euro kellett. most jobban élnek az emberek.
Szebb jövőt!
Igen, pár éve sokkal optimistább voltam. És úgy, hogy ismétlem, leszarom a politikát. És nem hiszem a második mondatodat sem, mert ha én ott lennék, én se lennék ellensége a saját zsebemnek. CSak lehet, nem ilyen gusztustalanul követném el. De hagyjuk az egészet. Az idei évet végigküzdöttük. Remélem, legtöbben azért túléltük, és örülünk annak, hogy még élünk. Egésségünkre!
jol van nya bakker....hosszu fárasztó napom volt...
és Schengen szted jólsez nekünk? ugyanúgy tiltanak majd minden pl osztrákoknál, nemlesz senki miller külföldi melóból azért ők sem hülyek (kivéve minket )
válaszolnál a Csiszivel közös kérdésünkre?
VÁRJ
na skacok én úgy érzem itt a búcsú ideje....kicsit furán érzem magam,úgyhogy elteszem magamat egy jobb holnap reményében

További szép estét és jó szórakozást!
engem elküldesz a sunyiba?
Persze hogy raknak el ami ugye nem épp normállis de jó magyar ember modjára ez "normális".
Sztem ha közületek lenne valaki azon a poszton akkor ő is lehet hogy hasonlóan cselekedne....ezzel nem akarok senkit megsérteni...De ha 2002től nem baloldali a kormány akkor se Eu se Schengen se euró bár utóbbiró még konkrétat nem mondhatunk
nya további szép estét...srácok...elmehet a Jézuska a sunyiba ...ennnyit csomagolni,ien szalag...olyan masni...sok ajándék kikészültem...jó éjt vad motoros kéjt
Ja és tudjátok amikor ilyen 60 év körüli embereket lehet Kárpátia koncerten látni azok szerintetek rasszisták vagy most jobban élnek mint régen?
Minden kormány arra törekszik hogy megtőmje a saját zsebét.talá ha nem tudnak többet lopni akkor foglalkoznak egy kicsit a néppel.
Persze biztos hogy volt ami akkor volt jobb meg volt ami most....
De minden kormány arra törexik hogy tegyen valamit az országért ami lehet hogy hihetetlenül hangzik.....
nekünk ehhez sok közünk még nincs... de akik saját magukon tapasztalják (pl.: Teis) annak azért szerintem hinni kéne...és nemhiszem h vmit Te rontassz el
Na, megen itt tartunk a mitől lenne jobbnál. Hát, nemtom. De amikor jobbos kormány volt, akkor volt kedvezményes lakáshitel, családi adókedvezmény szélesebb körben, jobbak voltak a gazdasági mutatók, meg én személy szerint a mainak úgy a háromszorosát kerestem. De ezt nem azért mondom, mert szeretem a Kövért vagy a Rogánt. Ezek tények sajnos
jah Csiszivel nincsen életünk ez az egy kérdés miatt