Nem haragszom.Nem is akarok én itt kioktani eszembe szem jutna az ilyen csak elmondom a véleményemet.De ezért nem akarok összeveszni senkivel,remélem ezt nem csak én látom így.
majd amikor lesz hatása az EUnak MI fogunk faszolni és fizethetjük vissza mert semmit se fogunk elérni azokból a kikötésekből amit az EU akar Mo-n valahogy fordított arányosság van mindenhol (több jövedelem -- kevesebb; olcsóbb termékek -- drágábbak)
Nem a suliba tanítják az fidesz-fészek.De nem tanítják amúgy csak van 1 kis belátásom a dolgokba fater révén.Most lehet hogy mindenki megutál a fórumon de ez van.És elmondom hogy nincs 15 milliós autónk ,nincs weekend házunk,nincs hajónk se semmi ilyen.
Nemtudom.....majd 10 év múlva komolyabb eredményei is lesznek.....
Persze sokan aszt hitték 2004-ben hogy hú Eu akkor 1 héten belül aranyból lesz minden.
De ha nincs eu-s pénz akkor ki ad?
Skyro barátom azon gondolkodtunk hogy nagy hülyeség lenne fmf dobot venni a gépeinkre?
mert ugye azok crosshoz vannak...és se Rxhez se TS-Rhez nincs külön...de csak összelehet tenni nem?
miért legyen mindnekinek ugyan az a véleménye? Unalmas lenne
Mindenki az én kipufogómat akarja és csak én kapom meg
Nincs viszonyitási alapod mi jobb mi rosszabb.
(reméljük)
Sikerekben és Olcsó minőségi benzinben gazdag Új évet
Persze sokan aszt hitték 2004-ben hogy hú Eu akkor 1 héten belül aranyból lesz minden.
De ha nincs eu-s pénz akkor ki ad?
a NATO se szerintem..minek nekünk Grippenek,amikor a MIG-eknél jobbat nem találtak ki
ha nem azt írom a dogámba
ha nem akkor váltok
az a rohadt HA sokat nyom az egész éltén mindenkinek
mert ugye azok crosshoz vannak...és se Rxhez se TS-Rhez nincs külön...de csak összelehet tenni nem?