Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Janit vagy Klárikát? naaaa
nem mondtam h megeszek bárkit a 450-es crossal.
a másik h a gasgas modellpalettáját nem ismerem.
értem
minnél többen annál jobb?
Az Én motoromat "sajnos" nem áll módomban odaadni senkinek mivel jövőre számomra nagyon fontos és komoly bajnokságban fogok indulni és ha netalán valami baja esik akár a beállításoknak, akár bárminek akkor elképzelhető, hogy a sok munkám és fáradtásom egy pillanat alatt szertefoszlik! He ez meg is történik akkor legalább ne más miatt!,
De van teszt triálmotorom és azt bármikor ki tudod próbálni!
a csajokat?
nekem inkább az a fehér honda kellene...
nőből van elég...
azok a telók bele...pff..pár milla...
én is
el bírnám őket viselni
86084 h.sz
aztmondod?
Látod, most mondtál megint egy naaaaaaagy butaságot és a legnagyobb baj, hogy soha nem hallgatsz ránk!

Egy kalap alatt mondtad a cross-t és az endurot!

Cross motorral nem lehet olyan terepen menni és ezért nem szabadna olyan butaságokat mondanod, hogy megeszel egy 450-es cross géppel bárkit!

Az enduroval pedig nem lehet olyan helyeken menni mint a triállal? Háááááát......nem is tudom?

Semmi baj nincs veled, csak sajnos olyan környezetben jársz-kelsz akik nem igazán tájékozottak a motorok világában!
Te lagalább itt tehetsz ez ellen valamit.........figyelj ránk és meglátod egy másik dimenzióba fogsz belépni a motorok világában!
azt ne akard kipróbálni, förtelmes
Miben mesterkdsz Jánosom?
tessék
de csak ha a seggeden megy be és a szádon jön ki
egy darab lófa#sz elég lesz .
na jóóó... mostmár nekem is adjatok valamit
mondjuk faisstól ne irigyelje senki.
mondjuk ő megérdemel egy szponzort de télleg és igaza van a triálosjaninak
micsodaaaaaaaa?
ne ijesztess te engemet

én Karácsonyra kaphatom azt hogy ha minden jólmegy kipróbálhatom a tirál bájkodat?
bezzeg nekem nem segítesz semmiben mocsok najónem,szeretlek apucí
Dávidot ismerem már egy ideje.......jó gyerek......és vannak benne lehetőségek......Én a jövőt kell, hogy nézzem és ez néha áldozatokkal jár!

Ja, és még a jövő évi dolgokról nem is tudsz, de itt most ne is kérdezz, majd úgyis le kell ülnünk beszélni!

Boldog Karácsonyt!
triál motor persze nyer ilyen helyen crossal enduroval sokan nehezebb ilyen helyen menni logikus