óvodába megkérdezik a kicsiket , hogy szeretik -e a szandit..........mondják hogy igen......kérdezik, hogy miért........azért mert nyáron nem izzad bele a lábunk!
jaja...
már hozzászoktam a 4 hez..utóbbi időben csak quadoztam...
jó volt ma menni sanyáéval egy kicsit..
ádi gépe meg szerintem kicsit beteg..1 kört mentem vele kb
nagyon rossz hangok jönnek belőle
Sok-sok olyan motor és márka van amiről idehaza a motorosoknak még elképzelésük sincs.......külföldön meg sorra nyerik a bajnokságokat!
Tájékozódni, tájékozódni, tájékozódni és majd utánna beszélni!
Amúgy a web oldalamon hamarosan indul egy motorkerékpár történelmi rész amin jelenleg is dolgozom, (már 2 hónap munkája van benne) és ott az ősidőktől a mai legfullosabb gépcsodákig minden le lesz írva, meg lehet nézni, ki lehet nevetni és lahat sokat, sokat tanulni!
Hatalmas anyagot gyűjtöttem már össze, jelenleg több mint 1100 motorkerékpárról 172 márkából!
Lesz itt Dorog környékén valami endúró túra? Januárban kb mikor?
már hozzászoktam a 4 hez..utóbbi időben csak quadoztam...
jó volt ma menni sanyáéval egy kicsit..
ádi gépe meg szerintem kicsit beteg..1 kört mentem vele kb
nagyon rossz hangok jönnek belőle
motormotor
Meg fogtok lepődni de élvezni fogjátok minden másodpercét amit az olvasással, infógyűjtéssel töltötök!
www.gasgasteam.com
tessék majd figyelni a motorok részt! De még majd csak úgy január első hetében készülök el
én ennek csak a töredékét ismerem....
de durvaaaa
Sok-sok olyan motor és márka van amiről idehaza a motorosoknak még elképzelésük sincs.......külföldön meg sorra nyerik a bajnokságokat!
Tájékozódni, tájékozódni, tájékozódni és majd utánna beszélni!
Amúgy a web oldalamon hamarosan indul egy motorkerékpár történelmi rész amin jelenleg is dolgozom, (már 2 hónap munkája van benne) és ott az ősidőktől a mai legfullosabb gépcsodákig minden le lesz írva, meg lehet nézni, ki lehet nevetni és lahat sokat, sokat tanulni!
Hatalmas anyagot gyűjtöttem már össze, jelenleg több mint 1100 motorkerékpárról 172 márkából!