Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akarok -már- így elhatárolódi hogy csak ez és a rock vagy valami más
lehet hogy más stílusba jobb haverokat szedek össze mint egyféle stílussal
Az rendben. De sztem normális esetben az embernek rokkerkorszaka is van valamikor. Ez nálam akkor volt, amikor kábé olyan idős lehettem, mint Te most. CSak azé gondótam.
én motoros vagyok
www.sportmotor.hu
Az igen. Bár aki rokker, annak meg se kottyan. Vagy nem vagy rokker csak tucc néhány tuti weboldalt?
én amikor kisgyerek voltam tv-se volt

akkor moiseiev ütötte a bandát ktm-mel ...talán az első orosz aki nem cetkával ment

de már sokkal hamarabb is voltam crossversenyen mikor még szamárhegyen mentek ...dereng még abból is valami de akkor még fekete-fehér volt minden
Jó reggelt
én délután megyek ki a határba
Szewasztok! Ilyen még sose fordult elő velem, mint tegnap este. Rendesen belegeltem a gép előtt ülve. Az üres üvegek mennyiségéből fakadóan naggyából 15 sörtöt szűrhettem be, mire elértek a hazafias gondolatok. Egyet azért meghagytam, gyógy jelleggel most fogyasztom éppen.

Egésségetekre!

És hol a túróba lehet most offród motrozni, árujjátok má el?
Én még nem mentem soha cséven, de nagyon kiprószálnám. Kiskoromban mindig tátott szájjal néztem a TV-ben ahogy Kamrásék ütik vágják egymást a domboldalon
hát kocsival esetleg ....nincs láncom és sok lett a dolgom hirtelen úgyhogy nem is foglalkozom most vele szerintem mert akkor a karácsony fog csúszni .....de az nem játék már csak a gyerekek miatt se ....
de egy villámlátogatás asszem belefér
am tudom hogy bejön
kigurulsz?
mindenki megy ?
asszem 11 kor
a**ád
piliscséven mikor van rendezvous ?
ha ennyit írtok és így haladunk idén még elérhetjük a 90000.-dik hsz-t de nem írok számokat mert megint átkapcsolják a számlálót
itt a segged skyro
Jó reggelt
hát lehet hogy te is ideges leszel szóval csak óvatosan
jó reggelt! hát látom szép az esti termés ...........ezzel megy el a délelőttöm , hogy visszaolvassak?
Jó motorozást mindenkinek
Aztán repkedni
gyááááá indulás csévre
Tényleg egybe írja már a hSZ-ok számát
Akkor kezdte el külön írni mikor eldöntöttük hogy lenyomjuk a műmájereket.
GUTEN MORGEN!