a 4. pont kiegészitést kíván:Egykerék szerintük ez:( A földtöl 30centire elemelkedő első kerék 2 fokozatban irdatlan gázrácsapással leszabályozásig aztán megpróbálja a hármat rárugni de ez csak az esetek 10% ában jön be 90%ban vagy lyukat vált vagy leesik az eleje)
képzeljétek náluk,hogy zajlik egy motorozás:
1:délbe mindenki felkel,pedig már egy hete megvan beszélve,hogy szombat reggel 9kor csapatás
2:aztán 6bol három bejelenti,hogy nem megy mert 10 c fok van és ilyenkor kicist hideg van tangapapucsban és trikoban
3:kettökor tali a fötéren ahol a legtöbb ember járkál
4: egy pár perces gumi égetés,egykerék a népnek
5:fél 4kor elindulnak motorolni,a környezö erdökbe majd 20perc intenziv verejtékezés után vissza a kocsmába
6:itt kibeszélik,hogy milyen fáraszto volt a mai nap,és hogy a sok cisra 2t biztos nem birta volna az iramot
7:kis vagizás a kocsma elött
8: G.O haza
ilyen emberek mindig is voltak/vannak/ és lesznek is........habár ennyire gyökér modon megniylvánulo emberrel még nem találkoztam,attol ez nem uj keletü
Szép napot crossördögök gerre drága-rólad filmet kéne forgatni ...yardok elől menekülős...illuminált állapotban sejtéseimszerint qvadulós...szupppiii... felszökött az adrenalin mi?
Baszki nikk! Ménem mész el egy sörgyári rwklámembernek a Borsodihoz ? ? ? Lenne ilyen bemutató hogy egy este alatt hogyan lehet a kedvenc sörünkből egy ládával lenyomni Kapnád ingyen a sört még fizetni se kék....Nemsemmi mennyiségeket bírsz elpusztitani Én nyolcat ledobok és forog velem a világ de monnyuk csak 78 kila vagyok!
azt akartam írni hogy
nemcsak az hogy rockerokkal beszélek és a másik stíulsú embereket lenézem
mert lehet hogy ők jobb haverok mint a rocker ismerőseim
Nem teljesen világosan értem, mit is akarsz mondani. De ha már beszélünk róla, nekem se csak a rock. Mivel akkor voltam eladósorban, bírom pl a nyócvanas évek italodisco zenéjét is. Vagy a Mirigyet és még sorolhatnám
1:délbe mindenki felkel,pedig már egy hete megvan beszélve,hogy szombat reggel 9kor csapatás
2:aztán 6bol három bejelenti,hogy nem megy mert 10 c fok van és ilyenkor kicist hideg van tangapapucsban és trikoban
3:kettökor tali a fötéren ahol a legtöbb ember járkál
4: egy pár perces gumi égetés,egykerék a népnek
5:fél 4kor elindulnak motorolni,a környezö erdökbe majd 20perc intenziv verejtékezés után vissza a kocsmába
6:itt kibeszélik,hogy milyen fáraszto volt a mai nap,és hogy a sok cisra 2t biztos nem birta volna az iramot
7:kis vagizás a kocsma elött
8: G.O haza
az egy csodálatos érzés amikor bekapcsol a power és kapar a hátsó gumi
nem szutyok a kétütem el ne hidd senkinek
hol vagytok vazze?
emlékeztek erre a cseh filmre
Na, majd este benézek. El kell mennem sörért, mert felvedeltem a készletet
nemcsak az hogy rockerokkal beszélek és a másik stíulsú embereket lenézem
mert lehet hogy ők jobb haverok mint a rocker ismerőseim