Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De,még most is olvadok!
fakk..hogy birod?
én fél üvegtől berugok....
Bár lehet nem is tudnék.....
Tegnap este olyan 15 körül nyomtam le. De a Borsodit nem igazán komálom. Inkább a soproni gyár palettája áll közel az emésztésemhez....
ja..meg hamar megörexem
csao
Miért is?
nem,de a kis kézi fűtő ventillátor bőszen dolgozik itt a lábam mellett...egész elviselhető igy
te nem fagytál szarrá?
Wazze, mondom megyek haza......autoval......tudod, olyan négy kereke van mint a quadnak és nincs benne internet!

És különben is ne kiváncsiskoggyá má heee.........tudod: vissza mennyééééé

Na mentem, hali
Aztat is, csomitartóból kifelé. Meg azt az átok műfenyőt kerestem. Pillanatnyilag csak a díszek vannak meg, de majd előjön az is, ha majd újra leszaladok sörér.
Mi a hír megölelted a gázrezsót otthon?
szeva
Háj! Éjjen a magyar és a sengeni nép örök és megbonthatatlan baráccsága!
szevaaa
egy ímélt dobhatnál hogy miről lenne szó..kurva kiváncsi vagyok
szia jani
Stét embrök!
Jani mostantól máshol fog tartózkodni......kilép a rendszerből....megy haza

Csá mindenkinek
nekem a lábujjaim szétfagytak..nem éreztem őket...de hát le kell szarni,motorozni KELL
söröket pakoltál
te nem jöhetsz
Jó nyomtátok reggel óta.... És elismerésem annak, aki volt ma motrozni. Én kábé 10 percig pakoltam a garázsban (műfenyő hadművelet) és majd befagytam
útállak! Én is akarok fincsi söröcskét, de nem lehet!
szia........ma én is átszaladtam szlovákokhoz ....ja és papírok nélkül a hídon ..... egy láda sörért
Pontos dátumot valamikor január első hetében tudok majd mondani, de a www.gasgasteam.com oldalon az események részben megláthatod, hogy mikor hol fogunk túrát szervezni, rendezni!