holnap megy ki gábor, sx et hozza haza...rászólok hogy húzza ki a belét és fizesse ki szépen...
nemtom mit parázik a 2 ropi miatt...még pénteken ő szólt nekem hogy mit spúroskodunk itten,nekik a ringre 18 ropi 3x20 perc...gyorsaságiznak...
és hogy a crossosoknak jó mert tok olcsó a pálya...
na mind1...szolok neki este..
ezt mondtma nekik én is,hogy nehogy az legyen hogy legközelebb elküldenek minket a picsába,csak azárt mert ők nem akarták kifizetni...
én kifizettem volna,de nem volt nálam 2 ropi,csak 1000...de nem adott nekem senki pénz...gábor se..elvégre az ő quadja....
mind1..ők tudják..én szóltam...
egyiket kifizette a gicsó
a másikat meg vissza akartam menni hogy kifizessem,de azok a buzik aztmondták hogy nehogy visszamennyünk....
hát most én erre nem tudtma mit mondani...cska annyit hogy majd legközelebb jól le leszünk baszva
köszike
Gratula!
de majd onnan pötyögök
30 perc max
szevasztok
nemtom mit parázik a 2 ropi miatt...még pénteken ő szólt nekem hogy mit spúroskodunk itten,nekik a ringre 18 ropi 3x20 perc...gyorsaságiznak...
és hogy a crossosoknak jó mert tok olcsó a pálya...
na mind1...szolok neki este..
de nem untatlak vele pedig geci jó sztori..........
én kifizettem volna,de nem volt nálam 2 ropi,csak 1000...de nem adott nekem senki pénz...gábor se..elvégre az ő quadja....
mind1..ők tudják..én szóltam...
a másikat meg vissza akartam menni hogy kifizessem,de azok a buzik aztmondták hogy nehogy visszamennyünk....
hát most én erre nem tudtma mit mondani...cska annyit hogy majd legközelebb jól le leszünk baszva
Lesz motorom januárban...
Jani barátom kitolja nekem megint a crf et...úgyhogy tudnunk edzeni