Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellemes Karit Mindenkinek!
igen, úgy néz ki

köszike
Kisasszony révbe ért?
Gratula!
Vettem már részt poroltókifújós, vécéajtóval lépcsőnbobozásos, fénycsővel lézerkardozós ivászaton, ha valami ilyen van a háttérben
na most én ellépek,megyek bratyómhoz
de majd onnan pötyögök
30 perc max
szevasztok
18 ropi egy oráért....bazzz
alkoholista sztori,nem hiszem,hogy nikk számára unalmas lenne
holnap megy ki gábor, sx et hozza haza...rászólok hogy húzza ki a belét és fizesse ki szépen...
nemtom mit parázik a 2 ropi miatt...még pénteken ő szólt nekem hogy mit spúroskodunk itten,nekik a ringre 18 ropi 3x20 perc...gyorsaságiznak...
és hogy a crossosoknak jó mert tok olcsó a pálya...
na mind1...szolok neki este..
ja te nem tudod mi a törénete ezekszerint a poroltónak

de nem untatlak vele pedig geci jó sztori..........
Hátezitt?
hát kezüket csókolom piliscsévi crosszolók.........
ezt mondtma nekik én is,hogy nehogy az legyen hogy legközelebb elküldenek minket a picsába,csak azárt mert ők nem akarták kifizetni...
én kifizettem volna,de nem volt nálam 2 ropi,csak 1000...de nem adott nekem senki pénz...gábor se..elvégre az ő quadja....
mind1..ők tudják..én szóltam...
Inni én se... tudod, mióta a vedelést kitalálták
Jaiszen látom hogy igen, bocs a hülye kérdésért. És az vmi homokos hely? Mer a többi sztem csonttá van fagyva
Ti tudjátok,ha ki lehet.....csak nehogy ne legyen legközelebb!
soha nem ittam...gondolom azért rugok be ilyen hamar
1 hónapra megkapom
Szerencsés alkat vagy.... igazán takarékos megoldás. Merre nyomtátok ma? Crosspályán?
Vannak még rendes emberek,halle luja!
egyiket kifizette a gicsó
a másikat meg vissza akartam menni hogy kifizessem,de azok a buzik aztmondták hogy nehogy visszamennyünk....
hát most én erre nem tudtma mit mondani...cska annyit hogy majd legközelebb jól le leszünk baszva

Lesz motorom januárban...
Jani barátom kitolja nekem megint a crf et...úgyhogy tudnunk edzeni
Nem maradt egy kis restanciád a pályáról?