Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez rc
ha vmi nem fér el, és szorítok neki helyet
köc cép..hüp..hüp...hüp
tv..ammegmi

Azért le a kalappal ez a kiscsaj előtt,ha így halad tovább szép karriert futhat be

http://www.foxracing.com/video...
Szerencséd
Sírhacc a vállamon, ha akarsz
Hali..dejó valakinek

én holnap szerintem garászt takarítok,mert eléggé nagy a rumli
tagadom
Vaze, mit műveltél azzal a pereggyessel?
sziasztok!Hnap megyek a megvenni a motort áááááááááá de király lessz délután majd rakok képeket!
Úgy láccik mindenki a megasztárt nézi

Én elkapcsoltattam az asszonnyal, mert nem szeretem a buzikat nézni
Ja, harmincéves korom előtt nekem se fájt
hát az biza nem éppen egészséges...a térd az elég gáz....én is azokat féltem legjobban,ezért is hagytam abba streetball-t

mióta parkettán vagyok azóta nem annyira érzékeny az időváltozásra

De hát én beszélek,én a nagy öreg medve
Sajna én nem. Bitang hideg volt ma. És piszkosul ropog a térdem ilyenkor mindíg
Szép jó estét!

Kimotorozta mindenki magát,még így Karácsony előtt ?
zozi skype?
szeretnék motorozni yamival
Hát es se gyenge

Nekem is van egy kedvenc sztorim, de csak az egyik cimbi tuggya igazán élményszerűen előadni. Lényeg, hogy má kissé italosan tartózkodtak a kerthelységbe, mikor jött a Dezső (franctuggya az ki, de mindegy). A cimbi már nem bírta meginni a sörét, de a hullarészeg Dezső bevállalta. Állítólag gyönyörűszép ivása volt neki, ahogy bugyogott a sör lefelé. Az üveg kiürülése után hallatott egy röpke böffentést a Dezső és a következő pillanatban beterített mindent nokedlivel
Él még a csörgőkígyó?
égett a gyomra és megpróbálta oltani ...........
megjöttem,.... jót koriztunk cséven
őőő. IMI?
ez te vagy ?
ilyesmi..........

sztori a következő............
ivászat.........szálloda vagy motel.....előszobába betoppanás és ahogy megbotlott a küszöbben feljött a búvárpálinka és az előszoba falára rákéreckedett......a célszemély az esést elkerülendően megkapaszkodott a poroltótetején az ezüstgombba és a port kifújta a házban ...............ezzel úgymond leálcázta a gyomornedves pizzát meg egy liter paprikáscsirkét nokedlivel.......
nekem ezt lett beadva ...
Janinak bejön a mikulásnéni szerkó? "elvirgácsolod" ?