mindkét oldalnak valahol igaza van......a legrövidebb út a legegyszerűbb,jobb a békesség,legyen az enduró rendesen lepapirozva,főleg ha versenyen szeretnék vele elindulni
Persze, kicsi rá az esély, hogy gebasz legyen, de franc tuggya. Én megfogadtam, hogy csak hivatalos, forgalomban levő géppel fogok veretni. Engem ez megnyugtat, de sokan szarnak rá. Nálunk is van olyan srác, aki amatőr versenyekre jár, közben meg jogsija sincs a motorjára
Ha endurózni kell, akkor ne becsüld le azt a rencám dolgot. A Gerrének volt pl egy olyan esete, hogy összement egy MTZ-vel földúton. Rendben voltak a papírjai, jól jött ki a dologból. Ha egy rencám nélküli vassal van, jó szarul jár. De Te tudod
A motorbótos havernál úgy rémlik még megvan egy rencámos crf 450 cross, 2005-ből, valami 9 kiló körül. Én is nézegettem, szép állagú, de nem volt rá zsém
Közérdekű felhívás: Nagyon kedves barátomnak keresek terepesjáróművet.Főleg versenyendúró(EXC,WR ,DRZ),de jó állapotú krossz(SX,CRF,YZF) is érdekelné.Irányár 500-900e ft között
ja és ha lehet,akkor csak 4T mert,a 2T az csicskáknak jó csak.....
nálunk az erdőbe max. Kamaz vagy T-150es van
Jó éjt!
megérdemel egy hatalmas RESPECT
épp időben,pont most akartam ezt a linket bedobni:
http://www.youtube.com/watch?v...
többiek tevéznek szorgalmasan?
jó lenne találni neki valami jó masinériát
mögkeresem
ja és ha lehet,akkor csak 4T mert,a 2T az csicskáknak jó csak.....
csicska vagyok
csicska vagyok
csicska vagyok
csicska vagyok
csicska vagyok
csicska vagyok
csicska vagyok