Hát sajna így van...amit az ember tett a múltban és helyesnek vélt az itt a jelenben már teljesen helytelennek tűnik...de most akkor melyik útra lépjen az ember
Gabcsi még kis manó volt mikor együtt nyomtuk csévharaszton...ők is mindent ráakasztottak a motorsportra mint sokan mások...sajnos nem éri meg...se vele se nélküle
nem kell valakinek?
igy mindennel együtt 30 ropi..
kötést 3 alkalommal hazsnáltam...
ja meg adok hozzá még egy kötést..mondjuk az nem túl jó...de odaadom
hát...magyarokról nincs is annyi fotó mint az amcsikról az is biztos...
meg hát...nekünk az amcsik elérheetlenek....valszeg azért is őket favorizáljuk..ezért is őket tekintjuk példaképnek....
legalább is én...
épp azon gondolkodtam,hogy én is annyi képet lövök fel ide a fórumra és 90%ban amcsikról.....
miért van az ,hogy nem a saját országunk motorosaival dicsekedünk és nem őket ajnározzuk
Egy időben mikor még a cég támogatta a Dylksi Gabit,akkoriban elég sok fényképet csináltam meg gyűjtöttem is,jó volt versenyekre járni
épp most olvastam a z R8as CRF-ek tesztjét,és tényleg jókat írt a srác,teljesen átérzem amit mond,pedig az én full-full amatőr szinten vagyok és mégis én is ugyanazokat a dolgokat vettem észre mint ő...
Ákos is írt beszámolót egy versenyről haverom oldalára www.dirtzone.hu
én is írtam párat...de most nemtom mivan vele..nincsenek ott képek...mind1
nézzétek meg..nagyon jó lett az oldal szerintem
szerintem nem....ahhoz,hogy elhajoljon eléggé oda kell verni...visszahajlítani pedig lehetetlen,akármekkora erőkart tettünk rá és ketten ráncigátuk,de semmi
Ezeket most leletem a Sherco weben....itt éppen Csorba Ákos gépével teszem
magam próbára..
Véleményeket írjatok köszi na pá
igy mindennel együtt 30 ropi..
kötést 3 alkalommal hazsnáltam...
ja meg adok hozzá még egy kötést..mondjuk az nem túl jó...de odaadom
Ki ez a Zelei Márk,lehet hogy én vagyok műveletlen,sőt biztos,de nem ismerem
Eléggé 2 lábbal a földön jár...
meg hát...nekünk az amcsik elérheetlenek....valszeg azért is őket favorizáljuk..ezért is őket tekintjuk példaképnek....
legalább is én...
miért van az ,hogy nem a saját országunk motorosaival dicsekedünk és nem őket ajnározzuk
Egy időben mikor még a cég támogatta a Dylksi Gabit,akkoriban elég sok fényképet csináltam meg gyűjtöttem is,jó volt versenyekre járni
www.dirtzone.hu
én is írtam párat...de most nemtom mivan vele..nincsenek ott képek...mind1
nézzétek meg..nagyon jó lett az oldal szerintem
Ezeket most leletem a Sherco weben....itt éppen Csorba Ákos gépével teszem
magam próbára..
vagy ez tök normális hogy igy széttörik a faszba?