Hát a 250 2T ben van megvan minden a mit mondasz csak egy valami hiányzik belőle alacsony fordulaton a nyomaték.
Volt szerencsém hozzá amikor 6000körül elindul jól mennek,na de alatta azért nem egy erőgép alattam!
egyáltalán nem hülye kérdés...ha nem a szubjektív legjobb enduró a kérdés
szakmailag viszont nagyon leszűkül a kör 6-8 motor van a világon ami belefér a legjobb enduróba kb.....és ott már nem a csicsamicsa számít hanem a hardenduró támasztotta követelmény....ahol a kis súly a jó futómű jó fék az erős alapról nyomatékos motor de nem fárasztóan kezettépő nyugtalanság a megbízhatóság a sok apró építésbeli trükk számít igazán
és akkor a majd egyforma gépekre rápattannaka pilóták és kiderül róluk hogy az egyik könnyen vezethető a másik erősebb és így összesítve kiválasztódik a legjobb.......
de a dobogós helyek akár versenyeken akár normális teszteken irányadóak
ha ott vagy a közelükben akkor se lesz belölük gyilkos meg ilyenek töle;) bár azt nem tudom hány évesek, ezt ovis kortol bárki játszhatja, csak reflex az egész ahogy láttam, bár én 800 ponttal lemaradtam a toplistárolXD
hát nem tudom én se ...mert kategóriánként és évjáratonként változik ki miben a jobb ...de egy endurónál az a fontos , hogy összességében megbízható és jó legyen mindenbe vagy majdnem mindenben ...ezt speciális eseteket és gyári csapatokat kivéve ezt európai modellek tudják a legjobban teljesíteni ...azok közül is inkább a nagyobb nevek akik nem tegnap kezdték ezt a szakmát.....sok sok tapasztalattal a háttérben építgetik motorjaikat évente mindig picit kezelhetőbbé téve azokat...........
Volt szerencsém hozzá amikor 6000körül elindul jól mennek,na de alatta azért nem egy erőgép alattam!