Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a 250 2T ben van megvan minden a mit mondasz csak egy valami hiányzik belőle alacsony fordulaton a nyomaték.
Volt szerencsém hozzá amikor 6000körül elindul jól mennek,na de alatta azért nem egy erőgép alattam!
a 250-es talán erősebb a 300-asnál kicsit jobban ki van hegyezve
egyáltalán nem hülye kérdés...ha nem a szubjektív legjobb enduró a kérdés

szakmailag viszont nagyon leszűkül a kör 6-8 motor van a világon ami belefér a legjobb enduróba kb.....és ott már nem a csicsamicsa számít hanem a hardenduró támasztotta követelmény....ahol a kis súly a jó futómű jó fék az erős alapról nyomatékos motor de nem fárasztóan kezettépő nyugtalanság a megbízhatóság a sok apró építésbeli trükk számít igazán
és akkor a majd egyforma gépekre rápattannaka pilóták és kiderül róluk hogy az egyik könnyen vezethető a másik erősebb és így összesítve kiválasztódik a legjobb.......

de a dobogós helyek akár versenyeken akár normális teszteken irányadóak
jetzt warum?ich verstehe deine Reaktion?
köszi a forditást:D sztem most elissa csinálja magának a popcorn-t:P
de egy 250 EXC az nem hiszem h sokkal több 100 kilonál, jo a futomüve meg azért csak 50-60 lo között lehet... nekem az nagyon jo lenen endurozni:D
a kis 250 2t gg bármelyik nagyvasat megeszi terepen hidd el
Akkor ne igyál többet!
azthogy hogyvagyok meghogy ő hogyvan
motorozok-e
amit őír abból annyit értettem hogy ő is elvan a többit nem
néztem a képeidnél a DRZ alá az van irva h hála istennek a régi, ennyire rossz, miért?
nem erő kell fürgeség fordulékonyság és max 100 kg
250-es 2T én nem vennék endurózni!
Min:300 de inkább 360-380.
ohhh...schadeee.....ich bedauere diese Fall, aber möglich deine Vati hat Recht. Danke, ich trinke ein bischen sehr sehr fein
DT 80 LC II? amugy mit karattyoltok németül elissa?
Quero fazer amor contigo?
Aha!
Hát én kipróbálnám a Huskyt is és a Husaberegből valami nagyot.
1998-as Husky TE610-el mentem nem rossz van erő alatta rendesen!
Inkább Elissáét kostolnám meg!
köcsög nácik
ha ott vagy a közelükben akkor se lesz belölük gyilkos meg ilyenek töle;) bár azt nem tudom hány évesek, ezt ovis kortol bárki játszhatja, csak reflex az egész ahogy láttam, bár én 800 ponttal lemaradtam a toplistárolXD
Danke es geht so-so
keine motoradfahren so kalt oder meine papa sagt "Nicht gehts du in die Straße"
Und so?
majd adok neked popcornt
vagy GG ec 250
még nem jutottam el a konyháig...
hát nem tudom én se ...mert kategóriánként és évjáratonként változik ki miben a jobb ...de egy endurónál az a fontos , hogy összességében megbízható és jó legyen mindenbe vagy majdnem mindenben ...ezt speciális eseteket és gyári csapatokat kivéve ezt európai modellek tudják a legjobban teljesíteni ...azok közül is inkább a nagyobb nevek akik nem tegnap kezdték ezt a szakmát.....sok sok tapasztalattal a háttérben építgetik motorjaikat évente mindig picit kezelhetőbbé téve azokat...........