Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Becsülöm az olyan embereket aki szarbol várat épít és azt maximálisan ki is használja!
szatyinagéza tarján neki biztos van
valakinek véretlenül nincs tűzkarikája cr 250 hez?
fontos lenne!
Én már agy...helyen vertem volna néhányszor....
Lehet de neki nem került ennyibe mert amikor a motort eladták nem volt olyan drága.igen szegény néha zakózik de ki nem.
mennyit esett szegény
két tuning első teló 1 milliótol kezdődik
Látásból!már engem is hagyot le.lelkes srác az apukájával együtt.becsülöm az ilyen embereket!
azért gratula a srácnak sokan idő elött feladták a drága motorjaikkal
Pisti nem sokat tud motorral edzeni.Úgytudom csak az első teló kapott valami kis tuningot a többi gyári.
lehet hogy 2007 volt
köszi ismered a srácot?
Csak találj rám való méretet csizma vádliban szűk mind,állítólag úgy kellene beleszabatnom egy toldalékot,és a gatyó is combnál megáll sajnos.
Pedig nem vagyok kövér,a sok edzés végett ruha szűkében vagyok sajnos!
2007.sóskúton éget egy ktm lent a bányában egy feljáró előtt.az mz-s srác neve pedig Búth Károly.
hozzáteszem a fél mezőny ktm volt abbol az 1 nem rossz
Igazából talán kiforrni az RXV-nek a 2008-as szériával sikerül,és most fog debütálni a 2008-as MXV450-is a Crossban.
2006 sóskút volt ktm ami kiégett
de ehhez is kell egy marko istván /aki szintén agyonmotoroz majd mindenkit/ és gondolom plusszba ..be is volt "állítva" a gépe rendesen
be kell menni a boltba és a polcrol venni mert ez a megrendelösdi már sok mindenkit megszopatott
Az igen
Nem az a baj hanem hogy előre befizettem rá előleget és azóta készül a gatya.
Most 3-án rászólok hogy mi a tököm van már mert rohadtúl idegesítő a dolog!
voltam olyan enducross versenyen ahol egy mz250 blokkos ktm elvert egy csomó ktm-et meg japán szart
Jó pénzér persze....

Igaz, nálunk is vannak srácok, akik jól mennek vele csontszéria állapotban
Gondolkodom nagyon egyébként én is a KTMSX380-on nagyon tetszenek azok a mocik is.
Mert csak pályázni nem akarom az RXV-t,oda inkább egy Cross moci kellene!