Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van na, mondtam, hogy tervben van a triálsuli!

Majd ott megmutathatod, Öreg!
jó ...de ne sajnáltasd magad pirosváron euróban értendő minden
mennénk csak nem viszel minket de ami késik az nem múlik
műkszik
szia
na mi a zsír bejött a neted ?
Szép estét crossördögök
Na látjátok, ezért kell jönni triálozni!

Kurva olcsó, nem kell hozzá semmi tuningot venni soha, iszonyat keveset fogyaszt és hatalmas élményt ad vissza!

Ja és a szériagéppel is indulhatsz akár az eb-n is!

na ezt egy technikai sport sem tudja visszaadni!
IQ
Ez a havi bruttóm
el kell ma jutni 95000-ig
ez a szám mi nyomaték vagy lóerő
norris uralt is tud vezetni ...hiszen ő találta ki ...és addig van ural ameddig engedi , hogy legyen !
most nézem buktam a 94400-at
Chuck Norris a filmjeiben csak akkor használ dublőrt, amikor könnyezős jelenetet kell forgatnia.
És egyedűl fel tudtál mászni rá
az a lényeg,hogy te URALod
katonaságnál peregtem ilyesmikkel ...teljesen jó....persze nem én tankoltam
Jahés még azt mondják hogy a autóvezetés nem sport csak a motorozás.....Nah beültetnék egy ilyen embert az Uralba bekapcsolnám a diffizárat oszt mondanám:Tekerjed a kormányt(lassu temponál)...Lássuk mekkora izma van a karodnak.....Pár gyengébb erőemelő is elvérezne
ja szewasztok csaknoriszok
ahhoz drágák a motorok /mindegyik/nekünk , hogy amatőrbe ilyesmikkel kisérletezzünk .....

ahhoz , hogy a vastagabb réteg elszakadjon a "tutiktól" ahhoz több kockáztatni való pénzre lenne szükségük az embereknek ............
Ez már szinte diesel adat....a fogyasztás meg a tankoké
Egyszer sikerült vele megetetnem 50 liter benzint.....És így már örültem hogy mennyit spóroltam Amúgy bekapja a 80at ha olyan a terepNemhiába 7literV8benzin ....De elő van írva neki a 75ös oktánszán...Nem vicc azt írj a könyv hogy magasabbtól baja lehet a motornak....