HAli!
Melvettelek msn re Attis_19....
az a helyzet hogy kivettem a légszűrőt és elindítottam .akezemmel meg befogtam a légszűrő nyílst picit és huzgodtam neki közbe meg engedtem neki a levegőt mindig mshogy.elég jól ment nem durrogott.a karbi bellítsaidat nem tudnád megmondani?
most bemelegítettem nem áll le gázra de durrog cserreg a kipufogó és a légszűrő is.Olyan mindha nem mindig adna szikrát vagy nemtom :(képet csinálok ma és majd felrakom.a karbin hol lehet állítani?neked mennyire van állítva?jó volna ha megnéznéd mert sztem elállították a régi tulajék.
Hello Roekjózsi! Hétvégén úgy néz ki átruccANUNK Debribe monnyuk szombaton mer szpáj má lövi neki...2en má bizti vagyunk Koko kérdéses meg Gero-t még nekm kérdeztem...De ha olvassa akkor szivesen látttyuk...Gero Szpájjal beszéld meg a részleteket mer ugyis harangodon találkoztok!
helló!
nekem is 350esem van és hidegen csinálja csak ezt hogy leáll gázra, melegítsd be jól aztán nézd meg hogy kap-e elég cuccost.. dobhatnál fel róla képet ha van kiváncsi vagyok hogy néz ki!
Hali.
Meg van ott beszélve egy gazdával akinek lovai hogy ha ő turát akar rendeszni vagy vendégai vannak akkor ne mocizanak.
Aztán hogy ez most melyik héten van vagy lesz azt nem tudom,de ha egy,két motoros kint van az nem jelent gondot,de ez csak az én véleményem.
Mert szinte minden hétvégén gyakorólnak kint egy páran.
Melvettelek msn re Attis_19....
az a helyzet hogy kivettem a légszűrőt és elindítottam .akezemmel meg befogtam a légszűrő nyílst picit és huzgodtam neki közbe meg engedtem neki a levegőt mindig mshogy.elég jól ment nem durrogott.a karbi bellítsaidat nem tudnád megmondani?
nekem is 350esem van és hidegen csinálja csak ezt hogy leáll gázra, melegítsd be jól aztán nézd meg hogy kap-e elég cuccost.. dobhatnál fel róla képet ha van kiváncsi vagyok hogy néz ki!
Meg van ott beszélve egy gazdával akinek lovai hogy ha ő turát akar rendeszni vagy vendégai vannak akkor ne mocizanak.
Aztán hogy ez most melyik héten van vagy lesz azt nem tudom,de ha egy,két motoros kint van az nem jelent gondot,de ez csak az én véleményem.
Mert szinte minden hétvégén gyakorólnak kint egy páran.