Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Stét
Üdv! Te véletlenül nem szoktál Ec-ban indulni?
Monnyuk én rajtnál endurocrossban úgy indulok
majd mgszokom és belejövök a rugdosásba.még csak 3-szor mentem vele.
illetve 9-et
Fennvagyok vagy 2 hete az új nickemmel, és azóta csináltam 8 boncolást. Azért ez nem rossz teljesítmény nem?
ktm exc450 2005.10.havi rendszámos.160 üzemóra 5600km,bontatlan állapot.motorikusan rendben,szervízelt 20 üzemóra olaj+szűrőcsere(motorex).megvan hozzá a gyári utcai kit tükrök index rendszámtartó,utcai lánckerék,extra:dekni védő aluminium,hütővédő,telóharisnya,kormánymagasító,+ fekete cross idomszett.a jobboldali hütő kapott egyet de nem folyik semmi baja,szinte nem látszik.esztétikai állapota kitűnő matrica gyári idomok jók,felnik nincsnek megütve sehol,metzeler gumik vannak rajta 80%-os.egy lánckerék csere illetve lánc csere esedékes.ha érdekel nézd meg.1.180 az ára.hitelezhető.szerintem nagyon jó állapotú.
Én a TM-et elsőre nem is szoktam erősen megrugni...csak másodszorra vagy harmadjára.
ok!köszi!
szia! eladtad exc-t már? ha nem írjál pár szóban róla...évjárat kilométer hiba állapot ár stb.
megköszönném megvenném esetleg
Az egy két rúgás utáni indulás az normális szerintem.
nem az szerintem normálisan ,csak van amikor melegen is kétszer kell megrúgni hogy induljon bár lehet én vagyok béna hozzá!melegindítóval viszont elég egy rúgás neki.sebességben még nem sikerült berúgni és nem csak nekem.Lehet rosszul érzem de nekem az exc450-est is könnyebb volt berúgni.A menet közbeni leállás meg akkor gondolom fúvóka mert mondták többen is hogy cserélgetni kell az időjárásnak megfelelően.Alapjárat nem megy el rajta.behúzott kuplungnál áll le néha de nem azért mert sok a sebbeségi fokozat.
Ez egy KLX 400as Nem sok lett belőle, mert miután elkezdte gyártanni a Kawa, öszerugták a port a Suzukival, és igy csak a quad maradt.
Hogy érted hogy nehéz berúgni? nehezen megy le a berúgókar?
Ja de az is.. 400-as
Egy pillanatra azt hittem egy KLX.
Ha melegen nem indul rendesen akkor már lehet hogy kicsi a szelephézag meg kéne mérni ha még egy bizonyos határon belül van akkor lehet még lapkázni hézagolni, de ha már felette van akkor csere a 4 db kb 60rugó. De olyankor már a dugót is érdemes megnézni ha kell cserélni.
ennek minden porcikája ugyan az mint a drz-nek
belehet sebességben rugni
2. kép: zöld DR-Z
ja lehet hülye kérdés de sebességben nem lehet berúgni.!?
40 üzemóra körül.hát szerintem nem indul könnyen de azért belehet rúgni.melegen is néha baszakodik de lehet én vagyok pancser.önindító után szokatlan a rugdosás.rajtnál lehet problémák lesznek!az enyémet nehéz szerintem berúgni.kérdeztem lehet-e állítani valahogy rajta.állítólag nem.illetve most hétvégén sokszor megállt de az csak lehet fúvóka?
nem tudok a témához hozzászólni
Semmi lógása nincsen elég jónak nézz ki volt már cserélve talán ezért jó.
A henger
hajtókart nézegessétek mert ezeknél az szokott a leggyengébb láncszem lenni ...picit alulmérték aztata