Sziasztok, segítségetek kérném...
Ha valakinek van mostanában felújítandó CR125-ös (89-92 körüli) Hondához tömítéskészlete (blokközép, huplungdekni, hengertalp stb..), adja már kölcsön legyen szíves, lemásolnám. Ha nagyon gonosz, még vamai pénzt is kérhet érte
Állítólag 8ezer egy garnitúra, és nekem nem is kell belőle mind.
Aha így most sokkal jobb,én kicsikét attól féltem hogy kezelhetetlen lesz tőle de rámcáfolt rendesen a gépsárkány.
Most jobb vele pályázni meg endurózni is.
4E Ft-ba került de nagyon elégedett vagyok vele,megnéztem azt is mit megy így az utcai áttételhez képest,azzal 150-160között ment,ezzel meg 130 ami bőven elegendő terepre,sőt!
nem tudom mert elméletileg a héten kerül rája a sor esetleg ...se
de megvan mert az előbb mentem el mellette...ill. másztam mert annyi motor lett itten
köszi peti ....még annyit , hogy a modell ötös vagy hatos? vagy egy fotót nyomjál lécci esetleg....se mert hátha könnyebben beleszeretünk...
amúgy a barátomnak gondoltam........mindenesetre ma ráuszítom
még1xthx
Ha valakinek van mostanában felújítandó CR125-ös (89-92 körüli) Hondához tömítéskészlete (blokközép, huplungdekni, hengertalp stb..), adja már kölcsön legyen szíves, lemásolnám. Ha nagyon gonosz, még vamai pénzt is kérhet érte
Állítólag 8ezer egy garnitúra, és nekem nem is kell belőle mind.
30 383 75 69
http://www.hirszerzo.hu/cikk.h...
Bakker este lelőttek egy rendőrt istt Egomban
Most jobb vele pályázni meg endurózni is.
4E Ft-ba került de nagyon elégedett vagyok vele,megnéztem azt is mit megy így az utcai áttételhez képest,azzal 150-160között ment,ezzel meg 130 ami bőven elegendő terepre,sőt!
de megvan mert az előbb mentem el mellette...ill. másztam mert annyi motor lett itten
himba csapágyakat meg lengővilla csapágyakat kell cserélni a RM be meg ugye lánckerékszett meg gumik...utána jöhet a cicomázás
amúgy a barátomnak gondoltam........mindenesetre ma ráuszítom
még1xthx