Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Nem tudja vki hol javitanak (enduro)hátsó rugóstagot?
Kész van már a moci,csak a hátsó rugóstag..Jha egyébként Rc Top Rally 125 ;)
Köszi az infót Majd megkérdezem a helyi kirendeltséget
ühüm
szárbúsz
nem ismertek véletlen olyan embert, aki esetleg segédet, vagy besegítőt keres a műhelyébe itt Budapesten.

Abbahagytam a Technikumot, a suli viszont Szeptemberben keződik, addig szeretnék vmit dolgozni.

Aki tud vmit írjon nekem. Köszii
Szerbusz Ádám!
Van?
Recsken a quad pályáról tudsz vmi bővebb infot?
Itt, füreden állítólag létrehoznak 2012-ig egy "terepmotoros akadálypályát", de hogy ez mit takarhat, meg h megvalósul-e nemtom.
Csáko mindenkinek!A multkor minket egy vadász akart "baszogatni",mert hogy magán területen vagyunk zavarjuk a vadakat,bla bla bla mondtuk neki nincs kitéve tábla(magántulajdon) uhhogy mit akar?erre elkezdett fényképezni,meg hogy felvagyunk jelentve...stb stb!nem sokon mulott hogy az eggyik srác aki ott volt velünk nem takarta meg,de monduk neki hogy hagyja,mert még ő fog rábaszni.hát ilyenek ezek a vadászok.Jó őket is meglehet érteni valahol,de akkor miért nem jelölnek ki enduro pályát?!
Na mondjuk ezis furcsa/röhejes 1kicsit(persze a törvény)de hát a saját erdőmben(magántulajdon!) hadcsináljakmár akármit....Neugassonmár bele bárki...szerintem..
Rohadjanak meg ott ahol vannak ezek a mocskok!
Nálunk az egész Mátrába ez van. Tökigérő uaz nyomok meg erdöirtás. Mondjuk engem egyiksem érdekel különösebben, de az zavar hogy a motorosokat is üldözik. Sőt motmár a Sárhegyen is ígyvan: eddig fel lehetett menni a toronyhoz kocsival, motorral mindennel, de a buzi madárvédők(mi igy hivjuk öket) körbevették természetvételmi terület táblával. Egyszer mentünk be oda, de rendesen blokádot állítottak elénk, sőt még ahhoz is volt arcuk, h utána kijöttek a crosspályára pattogni ketten, 30-40 motoros közé...nem rajtuk múlott, hogy megúszták egy darabban.
Látnátok nálunk mit csinálnak ezek az ökör barmok!
Már régen jártam az enduró útvonalomon Nagyveleg és a Súri erőkben,múlt héten egyszer elmentem arra hogy egy jót mocizok,amit ezek a buzi fakitermelők műveltek ott az erőkkel és az utakkal az gyereket undorító,60-80 cm széles meg közel ilyen mély nyomokat hagytak maguk mögött.
Ezt egy jó 20-30km-es szakaszon,aki régen arra járt horgászni kocsival az most az életbe nem tud kimenni a tavakhoz.
A csernyei tavaknál is nyáron csinálták meg körbe az utakat lesóderozták körbe hogy a kocsikkal bárhová el lehessen jutni,1.5millió Ft-volt mire készen lett.
Beszélgetek a horgász egyesület elnökével és mondja hogy arra kér minket hogy azon a területen ahová ők belefektettek ennyi pénzt óvatossan mennyünk ne csesszük szét az utat mert drága volt.
Ez a beszélgetésünk kb októberben történt.
Múlthéten nem akartam hinni a szememnek amikor kiértem a tavakhoz,azt megkerülni kocsival,még terepjáróval is lassan nehéz lenne,mert ezek az állatok arra vitték ki fákat azokon a bösszme kamazokon,a 1.5milliós útnak a jó részét teljesen szétbasszták,olyan szinten hogy azt kezdhetik előről megcsinálni,lehengerelni és salakkal újra feltőlteni.
Egyszóval nem mi motorosok vagyunk akik a nagy károkat okozzák a területeken mert az hogy mi hagyunk egy 14cm széles és jó esetben 3-5cm mély nyomot attól még lehet utánunk autózni és használni azt az útvonalat.
Én ezeket jelenteném fel,nem minket kellene mert ő utánuk mocizni is nehéz volt akkora károkat csinálnak,nem hogy autóval kimenni valamerre is.
http://index.hu/politika/bulva...

De persze a motorosokat kell üldözni mert úgy károsítják az erdőt...fuck off!
Mindenki alszik?
Bronz
Váóóóóó,azt a mindenit aranyat kaptam,huhhúúúúú!
Gáboré az arany!
Jó reggelt,tegnap eléggé ki volt halva a topick,nem jó ez így.
1.36
jah és jó estét
csak egy kicsit